Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de l'oli d'oliva | Vilabanus

Vilabanus

A més a més volem fer conèixer les peculiaritats dels nostres productes donant informació a l'hora de fer la venda. Amb això ens volem referir, que venem els fruits secs per varietats. Sí que la gran majoria de compradors sabran què són les avellanes, però no que n'hi ha diferents varietats, cada una amb unes característiques organolèptiques, textuals i físiques pròpies. Nosaltres les venem per separat per donar l'oportunitat al comprador a valorar personalment aquestes diferències.

En tots els nostres envasos hi indiquem l'any de la collita, venent així productes frescos i amb el mínim risc d'enranciment dels producte.

La Generalitat de Catalunya ens ha permès l'adhesió al sistema de venda per proximitat.

L'Agència de Salut Pública de Catalunya ens va inscriure al Registre Sanitari d'Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya (RISPAC) amb el número 40.10126/CAT.

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, va emetre la nostra inscripció al Registre Sanitari d'Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) amb el número 40.39065/T.

Actualment venem principalment en un àmbit nacional. A través de la nostra botiga virtual (shop.vilabanus.cat) hem fet una venda a l'estranger, però ha sigut un cas puntual.

Relació de productes

Oli d'oliva verge extra (500ml, 250ml y 40ml)

Oli d'oliva verge extra extret únicament d'olives arbequines del Camp de Tarragona.

L'ampolla és de vidre fosc per evitar el contacte directe amb la llum, que acceleraria el procés d'oxidació de l'oli. El seu tap a més a més permèt utilitzar l'envàs directament com a cetrillera, ja que no goteja i la sortida de l'oli de l'envàs és un raig controlat.


Oli d'oliva aromatitzat (250ml)

Els aromes que millor convinen amb el nostre oli són el d'olives negres i el d'herbes provençals.

Aquest oli està fet a base d'oli d'oliva verge extra, al qual se li ha fer posteriorment un procés d'aromatització i condiment amb les diferenst espècies que s'afegeixen a les ampolles.


> Tornar enrere