Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Embotits Salgot, S.A.

Embotits Salgot, S.A.

Els nostres productes

 1. Llonganissa de Vic: llonganissa per excel·lència de Can Salgot, acollida a la Indicació Geogràfica Protegida. S'elabora a partir dels millors magres de porc, sal i pebre, amb la principal característica del greix tallat i del pebre en gra.
 2. Fuet: és el curat més popular. La maceració és el que li dóna el sabor i aroma característics.
 3. Llaminet de fuet: una explosió de sabor al paladar. Es tracta d'uns petits fuets que es converteixen en el somni dels aperitius.
 4. Llaminet de xoriço: igual que el llaminet de fuet, es tracta d'un plaer per al paladar en forma diminuta, amb tota la força que dóna un xoriço ben fet.
 5. Botifarra blanca, negra, d'ou, de perol, bull blanc, bull negre, bisbes: a Salgot, hem recuperat els productes de la matança del porc tradicional. Amb carn dels nostres porcs, elaborem productes genuïnament catalans.
 6. Bocinets de botifarra blanca, negra, ou i catalana: hem creat unes botifarres diminutes que, a la boca, donen tota una explosió de satisfacció gustativa.
 7. Catalana i catalana trufada: és un dels productes emblemàtics de l'empresa. La seva recepta continua essent la del fundador, el Sr. Antoni Salgot, des del 1928. Es tracta d'una llonganissa cuita.
 8. Llardons: s'obtenen fregint daus de carn i greix fins que quedin cruixents, després de premsar-los i treure'n el llard.
 9. Botifarra crua, salsitxes i crues especials: a partir de les botifarres, elaborades amb tota la garantia de l'experiència, hem creat una gamma amb diferents gustos, que sorprenen al paladar més innovador: rocafort, alls tendres, escalivada, bolets, espinacs, ibèrica, fruites del bosc, etc.
 10. Pernil curat: les cuixes dels nostres porcs donen una matèria primera amb la infiltració de greix ideal per fabricar un pernil curat suau, gustós, i gens salat.
 11. Pernil cuit: una part dels pernils son seleccionats per coure lentament amb el seu brou, per mantenir el seu sabor natural i equilibrat.


> Tornar enrere