Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Cárnicas Solà, SA

Cárnicas Solà, SA

El ramat és el primer

Criem i seleccionem els millors exemplars en granges dotades d'equipaments tecnològics i sanitaris avançats. La cria i l'engreix es realitzen en unes condicions òptimes, amb una acurada alimentació, d'acord amb la normativa de la Unió Europea. Un control veterinari estricte i un maneig acurat del ramat garanteixen unes canals de la màxima qualitat. Aquestes característiques les potenciem, a més, amb un Programa d'Incentiuis als ramaders que aportin els millors exemplars als nostres escorxadors.

Control i Traçabilitat

Càrnicas Solà és soci fundador del Matadero Frigorífico de Osona SA, ubicat a Vic i considerat l'escorxador de més dimensions i més prestigi d'Espanya. En disposem d'un altre a Begíjar (Jaén). Amb aquests dos escorxadors, un al nord i l'altre al sud, agilitem el procés de selecció – producció – sacrifici, i eliminem moltes hores de transport i el perjudicis conseqüents. Realitzem una classificació rigorosa dels animals, amb l'objectiu de facilitar i optimitzar la selecció dels nostres productes, i aconseguim d'aquesta manera una traçabilitat i control integrals.

Especialització i tall "a la carta"

Operem des de l'especialització, amb una alta qualificació professional i el concurs dels equips tècnics més avançats, que realitzen els treballs delicats d'especejament i tall de les canals porcines. Oferim una gran varietat de tall de porc i de truja, i els servim tant frescos com congelats: especejament, vísceres, etc. Els nostre alt grau d'especialtizació ens permet adaptar-nos al mercat actual, que prima els requeriments específics de cada client. Així, personalitzem el tall a la mida, i podem preparar i presentar les peces "a la carta".

Capacitat, Tecnologia i Servei

Disposem de més de 3.000 metres quadrats de cambres de fred i de congelat. Controlem rigorosament la cadena i el procés de fred: túnels de congelació a -35º C, conservació de congelats a -20º i conservació en fresc a 0º C. Les operacions de càrrega en fresc es realitzen a un màxim de 3-4º C. La nostra capacitat i l'avançada tecnologia ens permeten una alta rotació de producte i un subministrament regular de comandes, sigui quin sigui el volum, en unes condicions òptimes de qualitat. I sempre amb una gran varietat de modalitats d'embalatge i packaging per satisfer les necessitats de cada client.

Alta qualitat garantida

Un modern laboratori intern, equipat amb recursos d'analítica d'última generació, i amb el suport de laboratoris externs, examina i controla acuradament la producció. El nostre departament de qualitat realitza no només els controls preceptius, sinó també controls voluntaris, destinats a aportar millores constants i garanties als nostres productes, avalats per les certificacions més importants: ISO, PAQ, CALITAX, APPEYRON, etc.

Un subministrament àgil i eficaç

Les nostres àmplies instal·lacions i la nostra capacitat de producció i d'emmagatzematge ens permeten un subministrament altament eficient. Disposem d'una moderna flota de vehicles, conduïts per professionals seleccionats per la seva especialització en el sector. El nostre departament logístic desenvolupa un model avançat de gestió, amb un objectiu preferent: assegurar als nostres clients un subministrament ràpid i puntual, i un compliment estricte dels terminis de lliurament que s'hagin acordat.

Productes

  1. Despecejament de truja - Qualitat a la carta
    Canal de truja
    Pernil t/ Hamburg de truja
    Pernil t/ rodó de truja
    Pernil 3D de truja
    Pernil 4D de truja
    Peces de pernil de truja
    Espatlla 2D de truja
    Espatlla 3D de truja
    Espatlla 4D de truja
    Braó s/ós de truja
    Colls a/ control de truja
    Filet s/cordó de truja
    Panxeta cutter 80/20 de truja
    Panxeta cutter 60/40 de truja
    Lloms de truja cat. "C"
    Lloms de truja cat. "B"
    Lloms de truja cat. "A"
    Magre 80/20 de truja
    Magre intercostal de truja
    Magre cap de truja
    Papada a/control de truja
    Cansalada canal s/c de truja
    Magre diafragma

  2. Despecejament de porc - Qualitat a la carta
    Canal de porc
    Pernil tall Danès de porc
    Pernil t/ rodó de porc
    Pernil t/serrà de porc
    Pernil t/rodó s/p de porc
    Pernil 3D de porc
    Pernil 4D de porc
    Pernil 5D de porc
    Espatlla 2D de porc
    Espatlla 3D de porc
    Espatlla 4D de porc
    Llom c/cordó de porc
    Llom canya de porc
    Bacó brut de porc
    Bacó 20/40 cm de porc
    Bacó de porc 22x50
    Bacó de porc
    Filet de porc s/cordó
    Colls de porc de tall recte
    Costella tira de porc
    Magre 80/20 de porc
    Magre 50/50 de porc
    Papada c/control de porc
    Cansalada canal s/c de porc

  3. Vísceres - Qualitat a la carta
    Fetge
    Cors
    Ronyons
    Estómacs
    Llengües
    Puntes de costella de porc
    Puntes de costella de truja
    Aponeurosi
    Orelles de truja s/ oïda
    Llardons
    Ossos de fèmur
    Os coll
    Ossos de llonza
    Cues
    Peus
    Cartílags


> Tornar enrere