Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Cárnicas Solà, SA

Cárnicas Solà, SA

El ramat és el primer

Criem i seleccionem els millors exemplars en granges dotades d'equipaments tecnològics i sanitaris avançats. La cria i l'engreix es realitzen en unes condicions òptimes, amb una acurada alimentació, d'acord amb la normativa de la Unió Europea. Un control veterinari estricte i un maneig acurat del ramat garanteixen unes canals de la màxima qualitat. Aquestes característiques les potenciem, a més, amb un Programa d'Incentiuis als ramaders que aportin els millors exemplars als nostres escorxadors.

Control i Traçabilitat

Càrnicas Solà és soci fundador del Matadero Frigorífico de Osona SA, ubicat a Vic i considerat l'escorxador de més dimensions i més prestigi d'Espanya. En disposem d'un altre a Begíjar (Jaén). Amb aquests dos escorxadors, un al nord i l'altre al sud, agilitem el procés de selecció – producció – sacrifici, i eliminem moltes hores de transport i el perjudicis conseqüents. Realitzem una classificació rigorosa dels animals, amb l'objectiu de facilitar i optimitzar la selecció dels nostres productes, i aconseguim d'aquesta manera una traçabilitat i control integrals.

Especialització i tall "a la carta"

Operem des de l'especialització, amb una alta qualificació professional i el concurs dels equips tècnics més avançats, que realitzen els treballs delicats d'especejament i tall de les canals porcines. Oferim una gran varietat de tall de porc i de truja, i els servim tant frescos com congelats: especejament, vísceres, etc. Els nostre alt grau d'especialtizació ens permet adaptar-nos al mercat actual, que prima els requeriments específics de cada client. Així, personalitzem el tall a la mida, i podem preparar i presentar les peces "a la carta".

Capacitat, Tecnologia i Servei

Disposem de més de 3.000 metres quadrats de cambres de fred i de congelat. Controlem rigorosament la cadena i el procés de fred: túnels de congelació a -35º C, conservació de congelats a -20º i conservació en fresc a 0º C. Les operacions de càrrega en fresc es realitzen a un màxim de 3-4º C. La nostra capacitat i l'avançada tecnologia ens permeten una alta rotació de producte i un subministrament regular de comandes, sigui quin sigui el volum, en unes condicions òptimes de qualitat. I sempre amb una gran varietat de modalitats d'embalatge i packaging per satisfer les necessitats de cada client.

Alta qualitat garantida

Un modern laboratori intern, equipat amb recursos d'analítica d'última generació, i amb el suport de laboratoris externs, examina i controla acuradament la producció. El nostre departament de qualitat realitza no només els controls preceptius, sinó també controls voluntaris, destinats a aportar millores constants i garanties als nostres productes, avalats per les certificacions més importants: ISO, PAQ, CALITAX, APPEYRON, etc.

Un subministrament àgil i eficaç

Les nostres àmplies instal·lacions i la nostra capacitat de producció i d'emmagatzematge ens permeten un subministrament altament eficient. Disposem d'una moderna flota de vehicles, conduïts per professionals seleccionats per la seva especialització en el sector. El nostre departament logístic desenvolupa un model avançat de gestió, amb un objectiu preferent: assegurar als nostres clients un subministrament ràpid i puntual, i un compliment estricte dels terminis de lliurament que s'hagin acordat.

Productes

 1. Despecejament de truja - Qualitat a la carta
  Canal de truja
  Pernil t/ Hamburg de truja
  Pernil t/ rodó de truja
  Pernil 3D de truja
  Pernil 4D de truja
  Peces de pernil de truja
  Espatlla 2D de truja
  Espatlla 3D de truja
  Espatlla 4D de truja
  Braó s/ós de truja
  Colls a/ control de truja
  Filet s/cordó de truja
  Panxeta cutter 80/20 de truja
  Panxeta cutter 60/40 de truja
  Lloms de truja cat. "C"
  Lloms de truja cat. "B"
  Lloms de truja cat. "A"
  Magre 80/20 de truja
  Magre intercostal de truja
  Magre cap de truja
  Papada a/control de truja
  Cansalada canal s/c de truja
  Magre diafragma

 2. Despecejament de porc - Qualitat a la carta
  Canal de porc
  Pernil tall Danès de porc
  Pernil t/ rodó de porc
  Pernil t/serrà de porc
  Pernil t/rodó s/p de porc
  Pernil 3D de porc
  Pernil 4D de porc
  Pernil 5D de porc
  Espatlla 2D de porc
  Espatlla 3D de porc
  Espatlla 4D de porc
  Llom c/cordó de porc
  Llom canya de porc
  Bacó brut de porc
  Bacó 20/40 cm de porc
  Bacó de porc 22x50
  Bacó de porc
  Filet de porc s/cordó
  Colls de porc de tall recte
  Costella tira de porc
  Magre 80/20 de porc
  Magre 50/50 de porc
  Papada c/control de porc
  Cansalada canal s/c de porc

 3. Vísceres - Qualitat a la carta
  Fetge
  Cors
  Ronyons
  Estómacs
  Llengües
  Puntes de costella de porc
  Puntes de costella de truja
  Aponeurosi
  Orelles de truja s/ oïda
  Llardons
  Ossos de fèmur
  Os coll
  Ossos de llonza
  Cues
  Peus
  Cartílags


> Tornar enrere