Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Sant Dalmai SA

Sant Dalmai SA

Espanya es el quart productor mundial de carn de porc. El 80% de la matança es troba situada a 100 km de la nostra fàbrica. Això ens garanteix un aprovisionament diari de matèria prima fresca i de qualitat.

Sant Dalmai SA viu en una constant evolució tant en els seus productes com en els seus processos, adaptant-los per aconseguir la excel·lència.

Som especialistes en el desenvolupament dels productes carnis cuits que responen a las necessitats dels nostres clients. Sabem que cada projecte es únic i posem al servei dels nostres clients tota la nostra tecnologia i experiència del nostre equip humà amb la finalitat de donar solucions a les necessitats de cada client o mercat.

Oferim una col·laboració àgil per a poder obtenir uns resultats en el menor espai de temps. Tots els nostres productes son elaborats amb receptes pròpies, lliures d'alérgens (Proteïna de la llet, Lactosa, Gluten, Ou, Soja,…) i amb les millors matèries primes (porc, aus, vedella,…). També disposem de la capacitat d'adaptar el format dels nostres productes a les necessitats de cada mercat.

Relació de productes:

 1. Pernil cuit Reserva 1964  
 2. Paleta cuita Tradició  
 3. Paleta sandwich 11x11  
 4. Bacon Sant Dalmai 
 5. Pit Reserva 1964  
 6. Pit de gall d'indi Sant Dalmai  
 7. Pit de gall d'indi fines herbes  
 8. Pernil de gall d'indi Sant Dalmai 
 9. Pit de pollastre Tradició 
 10. Gall d'indi trufat amb pistatxos 
 11. Mortadel.la de gall d'indi amb olives 
 12. Mortadel.la Or 1964  
 13. Mortadel.la siciliana 
 14. Mortadel.la siciliana amb olives 
 15. Pic Kamper 
 16. Pastrami de vedella


> Tornar enrere