Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Josep Maria Mitjans SL

Josep Maria Mitjans SL

Josep Maria Mitjans SL

Som una empresa familiar centenària, dedicada a l'elaboració de productes de xarcuteria selecta. Des dels nostres orígens, hem preservat el "saber fer" tradicional i l'hem combinat amb la creació de nous productes i formats, sense oblidar el nostre compromís amb la qualitat i la preservació de l'autenticitat dels sabors.

Disposem de productes de la nostra terra saludables, bons i frescos gràcies a la sòlida aposta que fem per proveïdors propers, amb els quals que garantim uns elaborats d'excel·lència gastronòmica treballats amb seguretat i responsabilitat alimentària.

Seguint aquestes premisses, elaborem més de cent productes: des d'embotits tradicionals fins a noves creacions que neixen de combinacions de cuina mediterrània amb diferents tipus de carns, peixos, verdures, fruites o licors. La botifarra crua amb calçots i la seva salsa, la mousse de foie-gras amb escalivada, el paté de foie-gras d'ànec amb olives o amb préssec caramel·litzat i els rostis farcits amb llamàntol, peu de porc o foie-gras són algunes d'aquestes creacions.

Treballem també per a sumar a l'autenticitat de sabors i textures el nostre compromís per la salut. Per a assolir-lo, comptem amb modernes instal·lacions i amb un equip propi de tècnics i nutricionistes que desenvolupen receptes més equilibrades i un etiquetatge clar sobre les intoleràncies alimentàries.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Josep Maria Mitjans SL
Manel Caliz
http://www.mitjans.es

Plaça major, 6
E-08734 MOJA-OLERDOLA (Alt Penedès)
T. (+34) 93 890 11 61
F. (+34) 93 817 27 31
info@mitjans.es