Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Embotits Salgot, S.A.

Embotits Salgot, S.A.

Embotits Salgot, S.A.

Embotits Salgot és una empresa elaboradora d'embotits, al capdavant de la qual hi ha la tercera generació familiar, representada pel Sr. Valeri Salgot. Podem definir la nostra manera d'entendre i viure la marca amb una filosofia en què es basa tota la nostra activitat: Delicatessen del porc.

Aquest posicionament se sustenta en diversos atributs: seguretat alimentària, plaers naturals i varietat.

Seguretat alimentària: present en tots els processos de l'elaboració. Fem un control vertical de la producció, des de la granja fins al plat, cosa que ha estat reconeguda amb el certificat Q de Qualitat a la carn dels nostres porcs, el certificat ISO 9001 i la Indicació Geogràfica Protegida (IGP), per a la llonganissa de Vic.

Plaers naturals: elaborem els embotits en l'entorn privilegiat de la plana de Vic, que ens proporciona un microclima específic ideal per fer embotits. A més, seguim les fórmules tradicionals, però sempre buscant nous matisos i sabors que sorprenguin al paladar més exigent.

El gust de la varietat: podem dir que tenim una gran varietat de gamma, amb una qualitat homogènia que suposa una garantia.

Quan ens emportem a casa un embotit Salgot, volem que sigui un producte gourmet, que garanteixi la qualitat, així com el màxim plaer gastronòmic.

Certificacions

  1. Q de Qualitat a la carn dels nostres porcs
  2. Certificat ISO 9001
  3. Indicació Geogràfica Protegida (IGP), amb la Llonganissa de Vic. 
Països d'exportació: Embotits Salgot basa la seva venda a Catalunya. Les exportacions que realitzem són mínimes, a països com Gran Bretanya (Londres), Bèlgica i França.


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Embotits Salgot, S.A.
Gerard Moreno
http://www.salgot.com

Plaça Major, 14
E-08591 AIGUAFREDA (Vallès Oriental)
T. (+34) 938 442 020
F. (+34) 938 442 020
comercial@salgot.com