Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Capdevila Germans SA

Capdevila Germans SA

Capdevila Germans SA

Emplaçats a Sils (La Selva), comarca de llarga tradició porcina, Capdevila Germans elabora embotits des de 1913. Els inicis es remunten a l‘obrador d‘una carnisseria, i, poc després, es construeix la primera planta de fabricació.

La combinació de l'experiència d'aquests anys i els avenços aplicats en tecnologia alimentària fan dels nostres productes un referent de tradicionalitat i constància al mercat.

La tercera i quarta generacions volem continuar oferint la nostra premissa de ''Qualitat i Servei'' de sempre als nostres clients i amics que han estat els que han fet créixer aquesta empresa.

Per aquest motiu, tant avui com fa 100 anys, la preocupació de tots els que formem part d'aquesta indústria és millorar contínuament, per mantenir i adaptar a les noves tendències del mercat, els nostres productes, amb la qualitat tradicional que ens caracteritza.

Així doncs, l'adaptació de les instal·lacions a les necessitats de cada moment i la constant formació del nostre personal són la nostra preocupació per fer front al canvi constant en les tendències dels consumidors.

Certificacions
: ISO 9001
Països d'exportació: Andorra, Itàlia, Alemanya, Portugal, Líban, França, Grècia, Països Baixos i Suècia
Marques: Mont-corb, Mireya, Vianco

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Capdevila Germans SA
Marc Capdevila
http://www.capdevilagns.com

C/ Jacint Verdaguer, 18 Apt. 32
E-17410 SILS (La Selva)
T. (+34)972 85 30 51
F. (+34 972 85 36 63
capdevilagns@capdevilagns.com