Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | bonÀrea Agrupa

bonÀrea Agrupa

bonÀrea Agrupa

bonÀrea Agrupa compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Des de 1959 hem anat incorporant a l'estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni.

La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l'organització. Actualment duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l'elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues bonÀrea.

Producte: carn de porc i productes manufacturats

Percentatge d'exportació: 17%
Certificacions: ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ICC jamón serrano, ICC jamón, lomo, paleta ibérico de cebo, Consorcio del chorizo español, IFS: matadero sala de despiece de cerdo, pollo, pavo, codornices, jamón curado
Països on exporta: més de 65

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

bonÀrea Agrupa
http://www.bonarea.com

Traspalau, 8
E-25210 GUISSONA (Segarra)
T. (+34) 973 551 100
export@bonarea.com