Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de la fruita, verdura i horta | Grupo Català

Grupo Català

Grupo Català

Grupo Catalá és una empresa familiar creada el 1950. Actualment, és propietària de 2.500 hectàrees, en les quals produeix cireres, albercocs, nectarines, préssecs, prunes, préssecs plans, platerines, peres, pomes. El volum anual de producció és de 150.000 tones.

Grupo Catalá disposa de 5 magatzems de manipulació, 4 a Espanya (Lleida, Villena, Extremadura i Canàries), i un magatzem als Alps francesos (Les Mees). Aquests centres de manipulació es troben en les àrees de producció propietat del grup, la qual cosa permet allargar el màxim la campanya de fruita, amb el compromís de complir amb els programes propis de sostenibilitat.

A finals d'abril, iniciem amb les cireres de Villena. Segueix la fruita d'os d'Extremadura i posteriorment de Lleida. La recol·lecció acaba amb les pomes dels Alps francesos.

El nostre principal objectiu se centra en la producció de millor qualitat i l'obertura i externalització a l'exportació.

Productes: poma, pera, préssec, nectarina, taronja, mandarina/clementina, cirera, pruna, altres.

Percentatge d'exportació: >30%
Països d'exportació: la majoria de països del món. Els nostres mercats més importants: Espanya, UK, Alemanya, Emirats Àrabs, Brasil
Certificacions: GlobalGap, BRC i IFS

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Grupo Català
Josep Català
http://www.grupocatala.com

Ctra. d'Albesa, s/n
E-25134 LA PORTELLA (Segrià)
T. +34 973 186 181
josep.catala@grupocatala.com
info@grupocatala.com