Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de la fruita, verdura i horta | Nufri SAT Nº1596

Nufri SAT Nº1596

Nufri SAT Nº1596

Nufri va ser fundada el 1973 per un grup de productors del Pla d'Urgell (Lleida). Des de llavors, treballem amb un compromís de qualitat permanent.

La innovació constant, l'alta qualificació dels nostres equips i l'afany de millorar cada dia per a satisfer més bé els nostres clients i socis ens ha portat a ser una de les majors empreses del sector hortofructícola. Com a empresa líder en la producció, importació i comercialització de fruita fresca, garantim la qualitat dels nostres productes i el servei al client durant tot l'any.

Nufri és reconeguda per la seva qualitat, per això compta amb els certificats EUREPGAP i BRC, a més d'estar inscrita al Consell Català de la Producció Integrada (CCPI).

Produïm més de 70.000 tones de fruita, procedents de més de 2.000 hectàrees repartides per les millors zones productores d'Espanya

  1. Pla d'Urgell, l'Urgell, Noguera i Segrià (Catalunya)
  2. Bajo Cinca/Baix Cinca (Aragó)
  3. Vega del Guadalquivir (Andalusia)
Segons les tendències comercials, la nostra producció està avançant a ritme constant cap al 100% de producció integrada.

Exportem a
 França, Portugal, Alemanya, Suècia, Països Baixos, Polònia, Algèria, Emirats Àrabs Units, Aràbia Saudita, Ucraïna, Bielorússia, Colòmbia, Brasil, entre altres.
Percentatge d'exportació: >30% d'exportació

Productes: poma, pera, préssec, nectarina

Certificats: GlobalGap (peres, pomes, cítrics), BCR, ISO, entre d'altres

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Nufri SAT Nº1596
Jordi Peralta
http://www.nufri.com

Ctra. Palau, km. 1
E-25230 MOLLERUSSA (Pla d'Urgell)
T. +34 973 600 229
F. +34 973 600 837
jperalta@nufri.com