Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de la fruita, verdura i horta | Grupo Diego Martinez

Grupo Diego Martinez

Grupo Diego Martinez

A Grupo Diego Martínez, creada a la dècada del 50, ens hem especialitzat en la comercialització i grupatge de fruites i hortalisses, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. Disposem de 13 punts de venda i dos magatzems ubicats a Mercabarna.

En el treball diari, la qualitat i l'esperit innovador han consolidat la nostra empresa i la nostra imatge mundialment, i ens han permès obrir nous mercat i crear una forta expansió per tota Europa.

A Grupo Diego Martínez, estem orgullosos de les fites aconseguides i de l'equip humà amb què compta, més de 60 persones. Això ens permet garantir l'atenció i el millor servei als nostres clients i proveïdors, i respondre amb rapidesa i eficàcia a les necessitats que puguin plantejar-nos.

D'acord amb la nostra filosofia, la garantía de màxima qualitat és un principi irrenunciable per a l'empresa. El nostre principal objectiu és establir un marc de col·laboració estret, dinàmic i transparent que faciliti la relació amb els nostres clientes i proveïdors.

Percentatge d'exportació:
>80%

Productes:
Préssec, nectarina, taronja, mandarina/clementina, cireres, altres.

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Grupo Diego Martinez
Juani Martinez - Dep. comercial
http://www.diegomartinez.com

Longitudinal, 9. núm. 114 Mercabarna
E-08040 BARCELONA (Barcelonés)
T. +34 932 620 121
F. +34 932 622 111
diego@diegomartinez.com