Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Mas d'En Blei

Mas d'En Blei

Mas d'En Blei

Mas d'en Blei es troba en un racó privilegiat del Priorat. Una finca de set hectàrees de vinyes a la vall del riu Siurana, situada al municipi de la Morera de Montsant.

Integrat en un entorn impregnat d'aromes típicament mediterrànies hi ha el celler i l'antic mas del qual s'han trobat evidències de la seva existència l'any 1756.

Aquest projecte familiar ha recuperat els orígens agrícoles de la finca amb la plantació de 21.000 ceps de varietats principalment locals, la garnatxa i la carinyena, després d'un estudi de les varietats de la zona.

La restauració de les construccions originals s'ha fet amb un respecte absolut per l'arquitectura original i s'ha pogut recuperar les restes de la premsa utilitzada en l'elaboració de vi al segle XIX.

Mas d'en Blei sintetitza els valors característics del Priorat: el protagonisme de la llicorella, l'agricultura en coster, la producció amb rendiments reduïts i el caràcter de la seva gent, persones amb un fort sentiment identitari. Per això, els vins de la finca gaudeixen d'una marcada personalitat pròpia, fruit de la singularitat d'aquest tresor del Priorat i d'un procés d'elaboració particularment curós. Es segueix practicant l'agricultura tradicional cultivant en coster, veremant a mà, fermentant en bótes de roure i utilitzant llevats autòctons.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Mas d'En Blei
Jordi Torrella (enòleg)
http://www.masdenblei.com

Mas d'en Blei
E-43361 LA MORERA DE MONTSANT (Priorat)
T. (+34) 977 262 031
info@masdenblei.com
jorditorrella@gmail.com