Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Cafes Batalla 2000 SL

Cafes Batalla 2000 SL

Cafes Batalla 2000 SL

La nostra petita història comença els anys cinquanta, quan el Sr. Pere Batalla es va dedicar al món del cafè en els prestigiosos "Torrefactos Magna", situats al carrer Pallars de Lleida, on es torrava la malta. Poc després, es va fundar Cafès Batalla, i es va traslladar al carrer Eduardo Aunós, actualment Alfred Perenya, des d'on aquesta empresa familiar ha desenvolupat la seva activitat de la mà del Sr. Pere Batalla i, posteriorment, dels seus fills.

Cafès Batalla és el torrefactor més antic de Lleida, tal i com consta en els arxius de l'Associació Nacional de Torradors de Cafè de l'any 1960, on es posiciona al lloc 282.

A mitjans dels anys 90, Cafès Batalla es va instal·lar en el Polígon Industrial, des d'on seguim treballant per a oferir cada dia, sota la prestigiosa marca Cafès Tarrazú, el millor cafè.

La filosofia i compromís d'oferir el producte de millor qualitat i amb el millor servei ha estat, és i seguirà sent el distintiu de Cafès Batalla en la seva aportació al mercat.

Amb tradició cafetera des de mitjans de segle, Cafès Batalla és una empresa d'origen familiar que ha sabut adaptar les seves estructures a les innovacions del mercat i de la societat.

Així, el nostre repte passa per combinar tota una tradició cafetera basada en la qualitat i el servei, amb la permanent innovació quant a productes i tècniques, tot comptant amb les pertinents certificacions, tant les generals per a l'empresa com les particulars per als productes.

Productes: cafè

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Cafes Batalla 2000 SL
Montse Llorens
http://www.cafesbatalla.com

Pol. Industrial El Segre, c/ Mineria, Parcela 13
E-25191 LLEIDA (Segrià)
T. (+34) 973 21 21 30
F. (+34) 973 21 20 90
export@cafesbatalla.com