Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Chocolates Solé SA

Chocolates Solé SA

Chocolates Solé SA

Chocolates Solé és una empresa manufacturera tradicional que compta amb més de 60 anys d'experiència en la producció de xocolata. La seva ubicació en el cinturó industrial de Barcelona, a la població de Barberà del Vallès, permet tenir un accés directe i immediat, tant al centre de la ciutat, com a les diferents carreteres i autopistes. La nostra empresa presenta, en l'actualitat, un extens assortit de varietats de xocolata d'altíssima qualitat, com la gamma Elio di Luca, i està apostant fort pel comerç just i els productes ecològics.

Les nostres modernes instal·lacions incorporen alta tecnologia, el que garanteix una gran capacitat de producció, així com el compliment dels més estrictes controls de fabricació. A Chocolates Solé, a més dels nostres productes, fabriquem xocolata personalitzat per a diferents empreses de gran prestigi, complint sempre amb exactitud els terminis de lliurament, quantitats sol·licitades i manteniment amb un tracte exclusiu i dedicat.

L'elaboració tradicional de totes les nostres xocolates, la suprema qualitat dels seus ingredients, i el savi equilibri de les dosis i les mescles fan de la nostra xocolata tota una garantia des de 1946.

Productes:
xocolates d'alta gamma 

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Chocolates Solé SA
Carlos Baldassarri, Gerent
http://www.chocolatessole.com

C/ Edison, 9
E-08210 BARBERA DEL VALLÈS (Vallès Occidental)
T. (+34) 937290018
F. (+34) 937181710
info@chocolatessole.com