Inici | Fira Virtual | Empreses d'altres sectors | Can Bech (GB Artesanos Gatronómicos, SLU)

Can Bech (GB Artesanos Gatronómicos, SLU)

Can Bech (GB Artesanos Gatronómicos, SLU)

Can Bech va obrir les portes del seu restaurant l'any 1981 a Fontanilles (Baix Empordà Girona) a mans de la família Bech. Un dels plats més reconegut era el "recuit de drap" amb figues de l'Empordà, un postre típic elaborat amb formatge fresc de llet de cabra amb figues confitades. L'èxit del postre i de les figues va fer que la família Bech comencés a elaborar-les i conservar-les en pots de vidre per vendre-les als seus clients i botigues properes.

Actualment, Can Bech elabora melmelades i conserves de fruita de primera qualitat aprofitant la nostra exel·lent ubicació i la proximitat amb els camps de conreu: fruites en almívar, melmelades, gelees, salses mediterànies, chutneys i el nostre darrer llançament, la línia de salses dolces per combinar amb formatges Just for Cheese.

Elaborem els nostres productes seguint les receptes tradicionals i escollint les millors fruites, collides en seu punt òptim de maduració, la qual cosa ens permet elaborar les melmelades amb el mínim de sucre afegit. Només utilitzem ingredients naturals, sense colorants ni conservants artificials. Els productes Can Bech estan dissenyats per aportar imaginació i creativitat als amants de la cuina i com a complement idoni per dotar de color i sabor qualsevol recepta, salsa o postre.

El resultat del nostre esforç és un producte de moltíssima qualitat amb un packaging atractiu i modern que permet satisfer les necessitats del mercat gourmet actual.  Avui en dia, restaurants, hotels, tendes delicatessen i cadenes gorumet de 25 països de tot el món estan compromesos amb la qualitat i el prestigi característics dels productes Can Bech.

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Can Bech (GB Artesanos Gatronómicos, SLU)
Gerard Bech
http://www.canbech.com

C. Major, 12 - Ap. de Correus 184
E-17257 FONTANILLES (Baix Empordà)
T. (+34) 972 761 812
F. (+34) 972 760 016
M. canbech@canbech.com
g.bech@canbech.com