Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Vinícola de Nulles

Vinícola de Nulles

Vinícola de Nulles

Nulles és un poble situat al sud de la comarca de l'Alt Camp, on la llum i el clima mediterrani formen un embolcall de privilegi per al conreu de vinya.

A la Cooperativa Vinícola de Nulles, vinaters i tècnics, associats, formen un equip que, des de principis del segle XX, ha apostat pel progrés i pel futur. L'alta tecnologia i l'artesania, símbols sovint oposats, hi conviuen en harmonia singular, fruit d'un equip humà altament qualificat, on el lligam entre l'esperit jove i el caliu de l'experiència és l'artífex d'uns productes artesanals, ben elaborats i amb solera. L'afany per l'elaboració acurada, estudiada i moderna és la premissa dels tècnics de la nostra empresa, que aconsegueixen uns vins i caves d'alta qualitat.

Cerquem solidesa, consolidació i saber en la nostra marca, i per això aportem una millora continuada de la qualitat. La gratificació al nostre esforç i a la constància són els premis obtinguts pels nostres vins i caves en diversos certàmens i fires. El nostre repte és anar sempre més lluny, obrir la porta de nous mercats i consolidar-ne els establerts. Sempre al dia, ens sumem al nou rodatge europeu.

Afavorits per l'obertura de fronteres, introduïm els nostres vins i caves a l'Europa comunitària. Hem posat la nostra voluntat d'expansió en el mercat americà i també en altres països tercers. Tenim il·lusió i confiança en el camí marcat i la seguretat de poder assolir els nostres objectius.

Productes:
 vins i caves

Països d'exportació:
Europa comunitària

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Vinícola de Nulles
Adam Albert
http://www.vinicoladenulles.com

Raval Sant Joan, 7
E-43887 NULLES (Alt Camp)
T. (+34) 977 602 622
F. (+34) 977 602 622
casinulles@casinulles.com