Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Rovellats SA

Rovellats SA

Rovellats SA

Durant les últimes tres generacions, aquesta empresa familiar s'ha dedicat a l'elaboració i criança de cava artesanal, de màxima qualitat, procedent exclusivament de vinyes pròpies, de les quals s'obtenen també vins blancs i negres, a partir de collites sanes i equilibrades, veremades manualment.

La finca - que compta amb 210 ha de les varietats clàssiques del Penedès, macabeu, xarel·lo i parellada, així com chardonnay, pel que fa als blancs, i ull de llebre, garnatxa, merlot i cabernet sauvignon, pel que fa als rosats i negres— té una productivitat mitjana de 6.000-7.000 kg per ha, molt inferior a la mitjana del Penedès i, per això, és qualitativament excel·lent. L'edat mitjana de les vinyes és de 35 anys. Ambdues premisses justifiquen la permanent qualitat del producte, ja que els ceps vells tenen una gran extensió radicular que fan d'amortidors dels dèficits climatològics anuals, i autoequilibren el raïm de les nostres collites.

Es projecten tots els productes des dels ceps, és a dir, s'elaboren productes de finca, amb produccions molt escasses, mitjançant podes curtes, podes en verd i, quan és necessari, es clarifiquen una vegada han donat fruit les vinyes, abans de la verema, sempre amb l'objectiu d'assolir la màxima qualitat a través d'un equilibri natural del producte, des del seu origen. Es té en compte també la zona d'ubicació a la finca, l'edat de la vinya, la varietat i altres paràmetres a l'hora de realitzar els assemblatges per evitar correccions en el celler i aconseguir, així, productes naturals des del seu origen.

En el cas dels grans reserves brut nature, no és necessària l'addició de licor d'expedició per obtenir un assemblatge òptim i aconseguir productes aromàtics, frescos i elegants, amb personalitat pròpia i, sobretot, naturals.

Productes:
vins i caves

Països d'exportació:
Països de la UE (com França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Irlanda, Àustria, Gran Bretanya i Dinamarca). Respecte a tercers mercats, Suïssa, Canadà i Japó són els més importants, seguits per l'Índia, Guatemala, Filipines i les illes del Carib, on la presència de Rovellats creix progressivament a través de distribuïdors especialitzats en productes d'alta gamma

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Rovellats SA
Neus
http://www.cavasrovellats.com

Pau Claris, 136 entl. 2º
E-08009 BARCELONA (Barcelonés)
T. (+34) 934 880 575
F. (+34) 934 880 819
rovellats@cavasrovellats.com