Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de l'oli d'oliva | Cooperativa del Camp Foment Maialenc SCCL

Cooperativa del Camp Foment Maialenc SCCL

Cooperativa del Camp Foment Maialenc SCCL

Prop de 100 anys avalen l'experiència de la cooperativa de Maials, que elabora oli d'oliva arbequina verge extra amb la màxima cura en tot el procés, des de la recol·lecció del fruit a la ràpida molturació i emmagatzematge del producte en moderns dipòsits d'acer inoxidable instal·lats en sales climatitzades a fi de preservar les seves qualitats.

Així s'obté un oli d'una acidesa no superior a 0,2º amb un aroma i un sabor fàcilment apreciables a l'olfacte i al paladar i amb unes propietats summament beneficioses per la salut. Un dels pilars fonamentals de la dieta mediterrània.

Els olis procedents d'una recol·lecció primerenca es caracteritzen pel seu color verdós, per tenir més cos i pel seu sabor amargant, doncs provenen d'un fruit verd. A mesura que l'oli madura, l'oli va essent més groc i va perdent l'amargor per donar lloc a un sabor més dolc.

L'oli d'oliva arbequina verge extra Baró de Maials, pertany a la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, cosa que garanteix la qualitat del producte.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Cooperativa del Camp Foment Maialenc SCCL
Mª del Mar
http://www.barodemaials.cat

C/ Sindicat, 3
E-25179 MAIALS (Segrià)
T. (+34) 973 130 005
F. (+34) 973 130 401
M. (+34) 651 842 800
info@barodemaials.cat