Inici | Fira Virtual | Empreses d'altres sectors | Mas d'en Nogués, SCP

Mas d'en Nogués, SCP

Mas d'en Nogués, SCP

Mas d'en Nogués és una empresa familiar que a l'any 1999 i per donar un valor afegit als productes de la comarca comencem el projecte d'elaborar les ametlles tal com ho feien les nostres mares i àvies.

De mica en mica, i segons les demandes dels clients hem anat incorporant altres fruites seques, com l'avellana i les nous del país, nous de macadamia, anacards, codonyat, sempre ambla máxima qualitat i provant noves textures amb la xocolata, fent així que els nostres productes es puguin qualificar com a Delicatessen.

Gràcies a la confiança dels nostres clients i a l'augment de producció, a finals de l'any 2007 varem obrir un nou obrador a Vilanova del Camí, percontinuar amb la línia d'innovació i experimentació amb noves elaboracions, formats i presentacions personalitzades de màxima qualitat i poder garantir les entregues amb el mínim temps possible.

A l'any 2010 varem signar el pacte dels celíacs amb l'agència Catalana de Consum, per els següents productes: ametlla garrapinyada, ametlla caramel·litzada, ametlla torrada; xocolines (ametlla amb xocolata) i elcodonyat, i en posteriors addendes hem incorporat la nou caramel·litzada, macadamia salada, ametlla salada i les diferents varietats de ecològic.

A l'any 2012 varem apostar per l'elaboració ecològica certificada de l'ametlla amb les receptes tradicionals, incorporant noves receptes amb espècies (romaní, pebre).


 

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Mas d'en Nogués, SCP
Josep Sabaté Florensa - Angelina Cañellas Prat
http://www.masdenogues.com

C/ Orient, 21
E-25179 MAIALS (Segrià)
T. (+34) 973130359
F. (+34) 938044763
M. (+34) 626188958
info@masdenogues.com