Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Cooperativa Agrícola de Garriguella SCCL

Cooperativa Agrícola de Garriguella SCCL

Cooperativa Agrícola de Garriguella SCCL

Actualment, a l'Empordà hi ha una superfície de 2.033 ha de vinya, on Garriguella n'ocupa la major part, amb una extensió propera a les 400 ha. El raïm procedent de 219 ha de Garriguella s'elabora a la Cooperativa.

La nostra cooperativa entra al tercer mil·lenni amb un propòsit de canvi fonamental en la seva estratègia productora de vins: sense deixar de costat el principi bàsic, produir raïm de qualitat, ens proposem fer que els nostres vins accedeixin de forma competitiva als millors mercats del món.

Per aconseguir-ho, comptem amb avantatges comparatius: la més gran extensió de vinyes de l'Empordà, amb un 70 % de vinyes que superen els 50 anys, i una producció mitja de 2,5 kg per cep.

A les mans de la nostra gent comença la selecció del raïm, que després continuem al celler, aplicant les més modernes tècniques de vinificació.

Com a prova que avancem pel bon camí, "la Guía Peñin de los vinos de España 2011" ha avaluat 2 dels nostres vins amb 91 punts, i diversos vins nostres consten a l'apartat "Las mejores compras". Això ens ha permès, entre altres coses, triplicar les nostres vendes.

Garriguella és un poble de 800 habitants, situat a la comarca de l'Alt Empordà, al nord-est de la província de Girona, al centre d'una vall envoltada per les muntanyes de les Alberes, extremitat dels Pirineus que ens separen de França, el Golf de Roses i el turó Torre de la Mala Veïna.

És una terra àrida, castigada per la Tramuntana (vent del nord, molt sec) amb una pluviometria d'uns 600 litres anuals, hiverns suaus i de poques gelades, i estius calorosos, temperats per la brisa marina, que afavoreix el cultiu de la vinya i l'olivera.


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Cooperativa Agrícola de Garriguella SCCL
http://www.cooperativagarriguella.com

Ctra. de Roses, s/n
E-17780 GARRIGUELLA (Alt Empordà)
T. (+34) 972 530 002
F. (+34) 972 531 747
info@cooperativagarriguella.com