Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Collverd - Productes de l'Ànec SA

Collverd - Productes de l'Ànec SA

Collverd - Productes de l'Ànec SA

Collverd és, al mateix temps, l'empresa més antiga i la més moderna del sector de les palmípedes grasses del nostre país.

És la més antiga que fou creada a Catalunya i, al mateix temps, a tot l'Estat espanyol. Capdavantera en l'activitat, porta 24 anys dedicada a la producció, elaboració i comercialització de productes derivats de l'ànec.

És la més moderna gràcies a la construcció d'un escorxador específic per a aquests animals, on el sacrifici es realitza amb els instruments més moderns. Es practica l'evisceració en calent, i es porta el fetge d'una temperatura de 37 a 6 ºC en menys de 35 minuts, el que garanteix la higiene dels foie gras, a més de la seva qualitat. La modernitat de l'empresa també es posa de manifest amb la inauguració recent d'unes noves instal·lacions on s'elaboren tots els productes derivats del fetge gras i de la carn d'ànec (foie gras sencer, mi-cuit, mousse de foie, pernil d'ànec, etc.), així com una extensa gamma de productes produïts en exclusiva per Collverd.

Collverd, segona empresa del sector en l'àmbit estatal, segueix un camí de creixement estable i consolidat.

Tots aquests fets no són fruit de la casualitat, sinó d'un projecte molt elaborat i portat a terme per un equip de grans professionals, tots ells amb molts anys d'experiència en el sector i units per la mateixa filosofia: la millora constant del nostres productes i el rigor en l'atenció dels nostres clients.

Si a tot això afegim una estructura comercial formada per les millors empreses de distribució, especialitzada en aliments selectes, i l'aportació de nous productes, les possibilitats de gaudir d'uns aliments fets amb plaer i gust per la bona cuina són immenses. Per això, trobem entre els nostres clients els millors restaurants del país, cosa que ens emplena d'orgull i satisfacció però, al mateix temps, ens obliga a ser cada vegada més rigorosos i vigilants en el deure de continuar amb aquesta trajectòria: oferir productes d'alta qualitat, presentar-ne de nous, i millorar cada dia l'atenció i el servei als nostres clients.

Països d'exportació:
Itàlia, Anglaterra, sud de França (Catalunya Nord), Dinamarca i Andorra

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Collverd - Productes de l'Ànec SA
Jordi Terol
http://www.collverd.com

P.I. Empordà Internacional, s/n
E-17469 VILAMALLA (Alt Empordà)
T. (+34) 972 50 93 41
F. (+34) 972 67 15 55
info@collverd.com