Inici | Fira Virtual | Empreses d'altres sectors | Aigua Sant Aniol

Aigua Sant Aniol

Aigua Sant Aniol

Sant Aniol és una empresa catalana nascuda l'any 1992, i formada per un grup de professionals amb l'objectiu principal de satisfer la cada cop més gran demanda d'aigua de qualitat. Els nostres professionals tenen la qualitat com a compromís i el servei com a senya d'identitat.

Durant aquests vint-i dos anys, Sant Aniol ha crescut en solucions, clients i oferta de serveis, sempre preservant Aigua de Sant Aniol com a producte de gran qualitat.

L'Aigua de Sant Aniol procedeix d'un brollador format fa més de 40.000 anys, protegit per un entorn verge de 600 hectàrees, a la Vall de Llémena, a la Zona Volcànica de la Garrotxa.

L'Aigua de Sant Aniol s'extreu des d'una des d'una profunditat de 55 metres, després de filtrar-se lentament a través de varis estrats volcànics.

L'origen natural volcànic i la seva feble mineralització fan de l'aigua Sant Antiol un referent en la prevenció de múltiples afeccions, i per això és recomanable per al consum diari.

Afavoreix la digestió, ajuda a la eliminació de l'àcid úric, el colesterol, etc., evitant la formació de càlculs a les vies urinàries. Es especialmente recomanada per a l'alimentació infantil i també per a dietes baixes en sodi.

Països d'exportació:
es pot trobar Aigua Sant Aniol a Japó, Alemanya, USA, Andorra, França, Austràlia, Singapur, Xina, Rep. Dominicana, Corea del Sud, Polònia, Països Baixos, Bèlgica

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Aigua Sant Aniol
Ariadna Prats
http://www.santaniol.com

Can Talleda s/n
E-17154 SANT ANIOL DE FINESTRES (Garrotxa)
T. (+34) 972 44 98 18
F. (+34) 972 44 98 38
santaniol@santaniol.com