Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Rotllan Torra - Vins d'Alta Qualitat SL

Rotllan Torra - Vins d'Alta Qualitat SL

Rotllan Torra -  Vins d'Alta Qualitat SL

Rotllan Torra Vins d'Alta Qualitat SL és una empresa familiar que produeix vins de qualitat amb produccions limitades, mitjançant un sistema d'elaboració complex i personal. Situada a Torroja del Priorat, l'any 1984 en va comercialitzar la primera ampolla, però no va ser fins 1995 quan es va produir un canvi en l'evolució i en la trajectòria de l'empresa, a causa de la internacionalització del Priorat.

Actualment, Rotllan Torra compta amb 24 hectàrees de vinya pròpia, de vinya vella de més de 70 anys, i vinya jove en terrasses, amb varietats com syrah, merlot, cabernet sauvignon, malbec, pinot noir i cabernet franc, situades al terme de Torroja. Disposa també de 60 hectàrees de vinya controlada de 40 productors que garanteixen anualment el subministrament de raïm. Així suposa un gran avantatge, perquè es pot exercir un control exhaustiu de la vinya durant tot l'any, i durant les diferents etapes de formació del raïm. Es determina a peu de vinya el moment òptim per veremar.

La filosofia de Rotllan Torra Vins d'Alta Qualitat consisteix a combinar el saber fer d'un artesà i la tècnica enològica més depurada, tot això aplicat a la totalitat del procés (vinya, vinificació, elaboració, envelliment, producció i control de qualitat), però sempre amb respecte als criteris tradicionals, que ens han permès ser reconeguts com una de les empreses punteres en l'elaboració de vins d'alta expressió. A partir de la comercialització dels vins Amadís i Tirant, ens hem marcat com a premissa la innovació i la recerca constant per obtenir la màxima qualitat.

Un dels nostres principis és que el nostre treball no acaba fins que el consumidor no ha degustat i apreciat els nostres vins.

Productes: vins negres del Priorat, vi de licor

Països d'exportació: Unió Europea, Noruega, Suïssa, Andorra, Estats Units, Canadà, Japó, Mèxic

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Rotllan Torra - Vins d'Alta Qualitat SL
Jordi Rotllan Torra | Albert Rotllan Torra
http://www.rotllantorra.com

C/Balandra, 6
E-43737 TORROJA DEL PRIORAT (Priorat)
T. (+34) 977 839 285
F. (+34) 977 839 086
comercial@rotllantorra.com