Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de l'oli d'oliva | Montebre SCCL

Montebre SCCL

Montebre SCCL

MONTEBRE SCCL, creada al 1992 és una cooperativa de segon grau que aplega tres cooperatives de primer grau de la comarca del Montsià, amb una antiguitat de 50 anys - Agricola del Camp i Secció de Crèdit Santa Bàrbara SCCL, Agrícola i Secció de Crèdit de La Sénia SCCL, Agrícola i Secció de Crèdit de Freginals SCCL - amb l'afany d'oferir al consumidor un oli d'oliva de qualitat superior i sabor constant.

El Montsià és la comarca amb més producció d'olives i oli de Catalunya, conjuntament amb la del Baix Ebre. Les varietats són les típiques del sud de Tarragona i nord de Castelló: sevillenca, morruda i farga, oliveres emparades sota la DOP Oli Baix Ebre-Montsià.

Sense abandonar l'esperit d'artesania tradicional de les almàsseres, la unió d'aquestes entitats ha propiciat uns sistemes d'elaboració moderns i competitius amb instal·lacions constantment renovades i una òptica comercial segura en la creença de la gran qualitat del producte.

De diversos processos mecànics, com són la mòlta, el premsat i la posterior filtració en unes condicions adequades de temperatura, se n'obté el suc oliós d'una fruita: l'oliva. És, per tant, un producte natural, al qual no se li han alterat les característiques físiques.

El seu aroma i sabor ens recorden les olives madures, sensació plaent de natura i agradable visió de colors que van des del groc fosc fins al verd clar.

El consum, base de la dieta mediterrània, és excel·lent en una alimentació humana de qualitat, tant per les accions favorables que exerceix en el sistema digestiu com en el circulatori.


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Montebre SCCL
Josep Lluís Cardona Gavaldà
http://www.montebre.cat

Pg. de les escoles, 71
E-43570 SANTA BÀRBARA (El Montsià)
T. +(34) 977 718 069
F. +(34) 977 719 320
grusco@grusco.net