Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Vegetalia SLU

Vegetalia SLU

Vegetalia SLU

Des de 1986, en Vegetalia elaborem i distribuïm una àmplia gamma de productes ecològics i som pioners en la fabricació de proteïna vegetal. Des dels nostres inicis hem apostat per una alimentació natural i ecològica en equilibri entre la tradició artesanal i l'ús de la tecnologia més avançada.

Aquesta tasca va íntimament relacionada al nostre compromís amb les persones i amb la terra, i el camí per aconseguir-ho i mantenir-lo, és a través de la qualitat i la sostenibilitat.

A Mas Montserrat hem trobat el lloc adequat per dur a terme aquesta activitat.Situats en un paratge excepcional de la comarca natural del Moianès, al poble de Castellcir, comptem amb 70 hectàrees agrícoles i forestals, 1.000m2 d'obradors alimentaris, 1.800m2de magatzem, 350m2 d'oficines i la masia de pedra.

Aquest és el nostre lema. En Vegetalia pensem que una alimentació de qualitat és un dels factors més importants per a gaudir de bona salut, ja que som el que mengem. I per això la nostra tasca, a part de l'elaboració, se centra també en la promoció i la divulgació dels productes ecològics, que són més saborosos, nutritius i saludables. L'experiència ens permet ser rotunds en afirmar que alimentar ens manté amb vida, però és una bona alimentació natural la que ens dóna qualitat de vida.

Països d'Exportació: Panamà, Holanda, França, Portugal, Dubai i Polònia.
Certificacions: CCPAE, V-LABEL, Logo Europeu d'Agricultura Ecològica, ECOEMBES.


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Vegetalia SLU
Berta Pascual
http://www.vegetalia.com

Mas Montserrat, s/n
E-08183 CASTELLCIR (Moianès)
T. (+34) 93 866 61 61
F. (+34) 93 866 82 98
vegetalia@vegetalia.com
dario@vegetalia.com