Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de l'oli d'oliva | Grup Pons - Euroaliment SL

Grup Pons - Euroaliment SL

Grup Pons - Euroaliment SL

GRUP PONS és una empresa familiar dedicada, des de 1945, a l'elaboració, envasat i comercialització d'oli d'oliva de primera qualitat. 

El grup  disposa també a la zona, d'un celler de vins i 40 Ha de vinyes ecològiques, on elabora els seus vins d'alta gamma sota la marca CLOS PONS, que es distribueixen a més de 30 països d'arreu , guardonats a prestigiosos concursos i  amb excel•lents qualificacions, a  més el Celler CLOS PONS ofereix una gran oferta enoturística i gastronòmica. 

L'activitat de GRUP PONS és fonamentalment internacional, ja que el 92% de les seves vendes es generen fora de l'estat Espanyol, comercialitzant els seus productes en l'àmbit global. Les marques de Grup Pons són reconegudes en més de 140 països dels 5 continents, essent presents als canals Retail i Horeca.

Arribem als diferents mercats mitjançant importadors - distribuïdors, o bé a través de filials pròpies, com és el cas de CASA PONS USA INC. desde el 1990, situada a Nova Jersey.

Productes:
oli d'oliva Verge Extra, especialitzacions en olis infusionats,vinagres i vins DO Costers del Segre.

Certifications:
 Certificacions de qualitat: IQNet Managment System / AENOR2. Certificacions de Seguretat Alimentaria: BRC FOOD –IFS FOOD3. Certificacions de producte: Ecològic: CCPAE - USDA Organic - Organico Brasil –Bio Suisse | Kosher / Halal 
Països d'exportació: USA, Brasil, Austràlia, Xina, Corea del Sud, Regne Unit, Europa.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Grup Pons - Euroaliment SL
Sergi Grimau - Marketing Manager
http://www.grup-pons.com

Ctra. N. 230, km. 11,2 Pol. Al-kanis, nau A
E-25124 ROSSELLO (Segrià)
T. (+34) 973 730 525
F. (+34) 973 730 515
info@grup-pons.com