Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Alimentos Biológicos Oleander SA

Alimentos Biológicos Oleander SA

Alimentos Biológicos Oleander SA

Oleander és un projecte empresarial que es va crear el 1992, dedicat a l'elaboració i comercialització d'aliments d'alta qualitat, procedents de l'agricultura ecològica.

Treballem al costat dels pagesos que ens subministren els seus fruits per preservar i potenciar els productes propis de cada zona geogràfica, conservant i protegint la natura i el medi natural on es produeixen. Només així podem oferir aliments sans, totalment ecològics i beneficiosos per a la salut.

El tracte cordial i responsable amb els nostres clients, la seriositat i agilitat en el servei, el profund coneixement i l'acurada selecció i elaboració dels nostres productes, ens han situat com una de les primeres firmes del mercat dins del nostre sector.

Tots els nostres productes estan certificats per organismes oficials, d'acord amb les més estrictes normatives de producció i control, que garanteixen l'absència de productes químics de síntesi com pesticides, insecticides i organismes manipulats genèticament.

Productes: praliné d'avellana, praliné d'ametlla, pasta d'avellana torrada amb pell, pasta d'ametlla crua repelada, palets d'ametlla crua repelada, gra d'avellana torrada, gra d'ametlla crua repelada, làmines d'ametlla crua repelada, farina d'ametlla crua repelada, crocant d'avellana, crocant d'ametlla, avellana crua amb pell, ametlla crua repelada i ametlla crua amb pell.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Alimentos Biológicos Oleander SA
Joan Borja
http://www.oleanderbio.com

C. La Font, s/n
E-43391 VINYOLS (Baix Camp)
T. (+34) 977 788 314
sales@oleanderbio.com