Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Leng d'Or

Leng d'Or

Leng d'Or

Leng-d'Or és una empresa amb més de 50 anys d'experiència en el sector dels "pellets" per a snacks. Durant la seva trajectòria ha anat creixent i s'ha expandit per tot el món; la central està ubicada a Castellbisbal on també està la planta de fabricació, també disposa de plantes de fabricació als Estats Units i delegacions comercials a Espanya, Estats Units, Singapur i ara també al Brasil.

Leng-d'Or ofereix una àmplia gamma de productes d'alta qualitat, productes amb valor afegit, fets a partir de matèries primes de gran qualitat, productes procedents de l'agricultura ecològica, procedents de llegums, fruites, verdures… i de cereals seleccionats; tots ells baixos en sal i amb reducció d'acrilamida.

La nostra principal fortalesa és la globalització i el fet d'estar sempre a prop dels nostres clients, adaptant-nos als seus requeriments i necessitats i oferint-los sempre les darreres novetats en el sector dels snacks, garantint la qualitat i seguretat alimentària dels mateixos amb un servei eficient i proper.

Producte: snacks

Percentatge d'exportació: 80%
Certificacions: BRC, IFS, FSSC, KOSHER, HALAL, NON GMO, GLUTEN FREE, SQF
Països d'exportació: 70


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Leng d'Or
Jorge Marín
http://www.lengdor.com

Industria, 21
E-08755 CASTELLBISBAL (Baix Llobregat)
T. (+34) 937 724 680
info@lengdor.com