Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Parató Vinícola SL

Parató Vinícola SL

Parató Vinícola SL

Des de 1975 la família Elias ha seguit un sol propòsit, "elaborar vins i caves de la millor qualitat, única i exclusivament amb raïms propis conreats per nosaltres". Només els millors raïms es vinificaran per elaborar els nostres vins i caves. Apliquem l'agricultura ecològica a totes les nostres finques.

Cobrim una àmplia gamma d'estils, produint vins i caves ecològics d'alta qualitat. Són vins amb terroir, caràcter i personalitat. A Parató només elaborem caves Reserva o Gran Reserva ja que pensem que són aquests els que millor expressen la singularitat de la nostra terra.

Sobre la nostra localització, l'Alt Penedès, un territori protegit per la muntanya de Montserrat, tenim un clima típicament mediterrani, amb estius calorosos i hiverns suaus que són ideals per al cultiu de vinyes.

Producte: vi i cava

Percentatge d'exportació: 40%
Certificacions: Diploma d'Excel·ència: 51è Concurs de Vins de Qualitat D.O. Penedès 2017, Medalla d'Argent Blanc Parató Xarel·lo 2016 Ecològic, Negre Samsó 2012: guardonat amb la menció 90+ Gold Taste Wine Up Club 2017, Medalla d'Argent al concurs de vins i caves Girovi 2017, Doble medalla per al nostre vi: "Negre Samsó 2012", Medalla Tastavins Penedès per El Samsó 2012, nova Medalla d'or, Creatast Penedès 2016
Països d'exportació: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Finlàndia, Holanda, Japó, Perú, Polònia, Rússia, Suïssa.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Parató Vinícola SL
Carla Lopes
http://www.parato.es

Can Respall de Renardes S/N
E08733 EL PLA DEL PENEDÈS (El Pla del Penedès)
T. (+34) 938 988 182
export@parato.es