Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Castell d'Or SL

Castell d'Or SL

Castell d'Or SL

Castell D'Or és una empresa que ha estat creada i dissenyada per tal de sumar esforços capacitats i experiències, per un grup de 9 bodegues cooperatives de diferents zones vitivinícoles ubicades dins la regió del cava en la seva majoria, que produeix i elabora en modernes instal•lacions el vi procedent de més de 40 milions de quilograms de raïm, amb el propòsit d'unificar processos d'elaboració i envasat i reduir costos per a la comercialització dels vins envasats i caves en el mercat nacional i d'exportació. Vins de màxima qualitat elaborats per un equip tècnic coneixedor de l'entorn de la millor viticultura i adaptat a la demanda i a les necessitats del mercat amb la finalitat d'excedir les expectatives dels nostres clients.

La majoria de les nostres bodegues són veritables obres d'art modernistes construïdes per famosos arquitectes com Doménech i Muntaner i César Martinell, deixeble directe del nostre famós D. Antoni Gaudí.

Producte: caves i vins

Percentatge d'exportació: 80%
Certificacions: ISO 22000
Països on exporta: Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Holanda, Irlanda, Islàndia, Italia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Polònia, Regne Unit, República Txeca, Suècia, Suïssa, Israel, Estats Units, Canadà, Mèxic, Brasil, Puerto Rico, Japó, Hong Kong, Malàsia, Tailàndia, Xina, Singapur, Austràlia, Nova Zelanda.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Castell d'Or SL
Mercè Pujals
http://www.castelldor.com

C/ Mare Ràfols, 3 - 1er. D
E-08720 VILAFRANCA DEL PENEDÈS (Alt Penedès)
T. (+34) 938 905 385
castelldor@castelldor.com