Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Celler Masroig

Celler Masroig

Celler Masroig

Amb més de 100 anys d'història, Celler Masroig manté l'essència i la personalitat del primer dia i ho acompanya amb els coneixements i la innovació del present. Fundat l'any 1917 és, actualment, un dels referents de la Denominació d'Origen Montsant, a la comarca del Priorat.

El nostre objectiu és elaborar un bon producte sense deixar al marge el respecte per la tradició i mostrar el caràcter propi que el defineix. Treballem amb persistència i convicció sobre l'argila vermella per transmetre els valors en els quals s'assenta la personalitat del Celler. Aquest sòl, predominant a casa nostra, influeix en la qualitat del raïm i contribueix de forma efectiva en el procés de maduració del fruit.

La Garnatxa i la Carinyena són les varietats de raïm autòctones de la zona. Tot i que ambdues són protagonistes del nostre territori, al Celler Masroig entenem la Carinyena com la base dels nostres vins.

Les vinyes i les oliveres perfilen el nostre paisatge esglaonat per les característiques terrasses de pedra seca. La feina dels viticultors contribueix a mantenir la bellesa d'un entorn únic on el vi i l'oli són els elements d'identitat. Aquests dos conreus mil•lenaris protagonitzen, aproximadament, 500 hectàrees nostre territori.

Producte: vi i oli

Percentatge d'exportació: 50-60%
Països on exporta: Japó, Canadà (Ontario), Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, Holanda, Irlanda, Polònia, Dinamarca, Finlàndia, Àustria, Rússia, República Dominicana.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Celler Masroig
Eulàlia Roca
http://www.cellermasroig.com

Passeig de l'Arbre, 3
E-43736 EL MASROIG (Priorat)
T. (+34) 977 825 026
eulalia@cellermasroig.com