Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Castell de Pujades

Castell de Pujades

Castell de Pujades

La família Ferrer des de fa sis generacions ha estat vinculada al món del vi. Gregori Ferrer i Soler (1791-1853) i el seu fill Francesc a incis del segle XIX ja embarcava vaixells amb vi cap a Cuba, concretament a l'Habana. Francesc Ferrer es va casar amb Lluïsa Aymar, una admiradora i difusora dels vins catalans. "Hem volgut posar aquest nom als nostres escumosos com a reconeixement a una avantpassada nostra".

L'actual Gregori Ferrer va créixer envoltat de vinyes i des de petit ja participava a la verema que feien a casa. Envoltat de Macabeu, Xarel•lo i Parellada va començar a apreciar cada varietat de raïm i a tenir curiositat pel món de la viticultura i ja més endavant pel de la viticultura ecològica. Trencant amb la tradició de producció de vi a doll del celler va incorporar un pas més en el procés d'elaboració: havia arribat el moment de vestir les ampolles amb la seva pròpia marca.

La seva filla, la Núria, ha heretat aquest sentiment i passió per la cultura del vi del seu pare i conjuntament van crear un projecte personal amb què expressen la seva manera d'entendre, de viure i de fer gaudir a tothom els seus vins i escumosos.

Producte: vins tranquils i escumosos

Percentatge d'exportació: 10%
Certificacions: CCPAE
Països d'exportació: Bèlgica

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Castell de Pujades
Núria Ferrer
http://www.castelldepujades.com

Ctra. B-212 Km. 5,5
E-08732 CASTELLVÍ DE LA MARCA (Alt Penedès)
castelldepujades@orbisvinus.com