Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Mas Rodó Vitivinícola

Mas Rodó Vitivinícola

Mas Rodó Vitivinícola

A MAS RODÓ, celler familiar, elaborem els nostres acurats i característics vins d'alta qualitat, a partir de les nostres propis vinyes, situades als voltants del celler, a la nostra propietat de 150 Ha situada a 500 m d'altitud (DO Penedès, a 60km de Barcelona). Centrats en la producció de vins blancs i negres d'alta qualitat, baixa producció i originalitat a preus adequats, i recolzant-nos en els tipus de terroir que ofereix la nostra finca, presentem en el mercat 6 vins monovarietals i 3 vins "coupage".

En 6 anys en el mercat, MAS RODÓ s'ha convertit en referència de qualitat en la DO Penedès. Precisament a Prowein, la prestigiosa revista especialitzada en vins francesa, Gilbert & Gaillard, va atorgar a MAS RODÓ dos medalles d'Or i una de Plata. Un reconeixement que se suma a altres molts com el Concurs Espanyol de Vins Monovarietals, que ha considerat MAS RODÓ com el Millor Celler d'Espanya en la elaboració dels seus vins monovarietals, al ser la única que ha rebut medalles d'Or en tres varietats distintes, i la única premiada en blanc i negre. Uns reconeixements que se sumen als obtinguts en PEÑÍN, PARKER, DECANTER i IWG i a la Guia de Vins de Catalunya entre d'altres.

MAS RODÓ es un celler a les muntanyes del Penedès amb una arquitectura integrada en el paisatge, guanyadora de varis premis i distincions, com ara, finalista dels Premis FAD d'Arquitectura Sostenible.

Producte: vi

Percentatge d'exportació: 50%
Països on exporta: Hong Kong, Irlanda, Austràlia, Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Estònia, Alemània, Polònia.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Mas Rodó Vitivinícola
Cristina Sala
http://www.masrodo.com

Km2 de la carretera de Sant Pere Sacarrera a Sant Joan de Mediona
E-08773 SANT JOAN DE MEDIONA (Alt Penedès)
T. (+34) 932 385 780
cristinasala@masrodo.com
export@masrodo.com