Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Vinícola del Priorat

Vinícola del Priorat

Vinícola del Priorat

Vinícola del Priorat es un celler originari del Priorat, situat a Gratallops, 150 km al sud-oest de Barcelona. La història de Vinícola del Priorat comença l'any 1917 amb el moviment cooperativista. El 1991, quatre cooperatives decideixen construir les instal•lacions actuals i unir les seves forces en una sola cooperativa.

L'actual Vinícola del Priorat és el resultat de la fusió de les cooperatives de El Lloar, Gratallops, La Vilella Alta i La Vilella Baixa.

Els propietaris són els 125 socis que conreen un total de 205 hectàrees de vinyes, distribuïdes en més de 300 parcel•les petites en els quatre pobles. Produeixen uns 400.000 kg de raïm negre (la més important) i de raïm blanc, el que representa el 10% de la producció total en la DOQ PRIORAT.

La gestió de la cooperativa és professional; nosaltres prenem les decisions i treballem per oferir el millor resultat als socis. Els empleats som:

  1. Sr. Quim Sabaté (Gerent)
  2. Sr. Jordi Miró (Director)
  3. Sra. Sandra Estévez (Enòloga)
Els socis de la cooperativa també són productors d'oliveres. Elaborem oli d'oliva amb la varietat 100% "arbequina", protegit per la DOP SIURANA.

Producte: vi

Percentatge d'exportació: 85%
Països d'exportació: Estats Units, Rússia, Regne Unit, Suïssa, Holanda....+ 15

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Vinícola del Priorat
Jordi Miró
http://www.jordimiro.wine

C/ Piró, s/n
E43737 GRATALLOPS (Priorat)
T. (+34) 977 839 167
jordi@jordimiro.wine