Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Marco Abella

Marco Abella

Marco Abella

La família Marco Abella ha estat produint vins en el Priorat des del segle XV. Marco Abella són els cognoms del meu avi, que va emigrar a Barcelona a finals del segle XIX, quan la fil•loxera va destruir les vinyes en tota la comarca del Priorat. A finals de la dècada dels 90 la meva dona Olivia i jo vam decidir tornar a plantar algunes parcel•les i vam comprar unes altres a la família. L'any 2005 vam decidir deixar els nostres llocs de treball per començar a construir el celler i elaborar vi.

En aquests moments, Marco Abella posseeix 30 hectàrees de vinyes a Porrera, principalment de les dos varietats autòctones - carinyena i garnatxa. Tenim la intenció de transmetre la autenticitat, tipicitat i essència del poble de Porrera, sent totalment respectuosos amb el medi ambient, practicant una agricultura ecològica i fent servir les últimes tècniques conegudes d'agricultura biodinàmica. Les nostres sis parcel•les (El Perer, La Mina, La Mallola, Masos d'en Ferran, Solanes y La Creu) es situen entre 500 i 650 metres sobre el nivell del mar, sent les més altes de Porrera.

Aquest microclima proporciona als vins una frescor molt característica així com finor i elegància, notes de fruites negres i vermelles, flors i subtils tocs minerals.

Producte: vi

Percentatge d'exportació: 80%
Països on exporta: Xina, Estats Units, Anglaterra, Suïssa, França, i 15 més

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Marco Abella
David Marco
http://www.marcoabella.com

Ctra. de Porrera a Cornudella del Montsant km 1,5
E-43739 PORRERA (Priorat)
T. (+34) 933 712 407
info@marcoabella.com