Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Grup Oliveda

Grup Oliveda

Grup Oliveda

Tres generacions dedicades en cos i ànima a la vinya. Una història iniciada per Josep Oliveda Casanovas i la seva esposa Joana Rigau Ros. Dos emprenedors de la seva època que van crear una manera de viure centrada en el món del vi. Geni, inventor, artista i quasi mag; Josep Oliveda va ser capaç de crear una bodega en una època de guerra per alegrar la vida dels veïns i generar prosperitat a la zona.

Anna Maria Oliveda Rigau una dona única i filla dels fundadors va decidir seguir els passos dels seus pares. Amb ella el seu marit Josep Freixa Escarrà oriünd de terres veïnes de vinya qui va aportar el seu coneixement en la matèria i ganes de fer créixer el negoci familiar.

Actualment al cap davant del vaixell, un gran capità, Alfons Freixa Oliveda qui des de fa més de 30 anys dirigeix i defensa a capa i espasa la nostra bodega familiar, creant un nou projecte vinícola, que avui en dia s'ha convertit en una empresa amb identitat pròpia.

Producte: vi i cava

Percentatge d'exportació: vi (30%), cava (60%)
Certificacions: DO EMPORDÀ, DO CATALUNYA, DO CAVA
Països on exporta: França, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Noruega, Finlàndia, Andorra, Japó, Xina, Costa Rica, Colòmbia, Brasil, Hondures, Nigèria, Estats Units...

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Grup Oliveda
Ingrid Teixidor
http://www.grupoliveda.com

C/ La Roca, 3
E-17750 CAMPMANY (Alt Empordà)
T. (+34) 972 549 012
comercial@grupoliveda.com