Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Costers del Sió

Costers del Sió

Costers del Sió

En un paratge de la Ribera del Sió denominat Flix, antigues cavallerisses i reserva dels Comtes d'Urgell ( 798-1413), hem creat un projecte vitivinícola destinat a aconseguir uns vins d'alta qualitat, amb tots els seus matisos i sabors que aquesta ribera, pels seus sòls i el seu microclima, ens pot oferir.

La finca, propietat de la família Porcioles-Buixó, està situada a la comarca de la Noguera, en el municipi de Balaguer i pertany a la DO Costers del Segre.

Finca agrícola-ramadera amb caràcter integral, té una extensió de 700 ha., de les quals 80 ha. estan dedicades al cultiu de la vinya per a elaborar exclusivament els vins del nostre celler. Una finca natural de sorprenent bellesa, un recés de pau i tranquil•litat, que combina altres cultius com les oliveres i cereals amb la seva pròpia ramaderia ovina i bovina i un vedat de caça. Tot es complementa dins del nostre projecte integral en un perfecte equilibri ecològic.

Les 80 ha. de les vinyes es divideixen en 40 parcel.les. Els microclimes de la zona fan que cada parcel•la sigui molt diferent, d'aquí la nostra filosofia "vins de finca", en la que cadascú dels vins rep el nom de la parcel•la particular de la que prové; Pla de Lladoner, Cau del Gat i Les Creus.

Producte: vi

Percentatge d'exportació: 35%
Països on exporta: Regne Unit, Països Baixos, Bèlgica, Suïssa, República Txeca, Letònia, Alemanya, Irlanda, Estats Units i Canadà

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Costers del Sió
Carlos Arnal
http://www.costersio.com

Ctra. Agramunt, Km. 4,2
E-25600 BALAGUER (La Noguera)
T. (+34) 973 424 062
carlos@costersio.com