Inici | Fira Virtual | Empreses del sector carni | Export el Bruguer

Export el Bruguer

Export el Bruguer

El nostre grup aposta des de fa molts anys per a un model d'integració vertical des de l'origen, on es controlen i gestionen al detall tots els elements que intervenen en el procés productiu.

Comptem amb diferents centres per a elaborar els nostres pinsos que més tard alimentaran a la nostra important cabanya porcina, mitjançant una dieta controlada a base de cereals per obtenir una carn d'alta qualitat.

Comptem amb modernes granges on es vetlla pel benestar animal i l'ús eficient dels recursos. El 100% dels animals provenen de la cabanya pròpia.

Tots aquests elements permeten l'obtenció d'una carn de qualitat superior, totalment traçable i controlada, garantint la plena satisfacció dels nostres clients.

Export El Bruguer és el resultat dels esforços en el cultiu dels nostres camps i del treball en les granges. El circuit acaba a la sala d'especejament, on les peces estan acuradament desossades amb la maquinària més moderna i l'embalatge més curós, refrigerat o congelat.

Percentatge d'exportació: 70%
Certificacions: IFS, BRC
Països on exporta: Unió Europea, Serbia, Montenegro, Hong Kong, Canadà, Sudàfrica, Vietnam, Filipines, Japó, Dubai, Costa d'Ivori, Angola, Libèria, Uruguay, Haití, Singapur, Corea, Carib, Nova Zelanda...

Relació de productes: carn de porc fresca, envasada i/o congelada

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Export el Bruguer
Jordi Serrallonga
http://www.exportbg.es

C/ Cantonigros, nº 14-18 (Pol. Ind. Les Casasses)
E-08500 VIC (Osona)
T. (+34) 938 815 182
administracio@exportbg.es