Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Alta Alella

Alta Alella

Alta Alella

Alta Alella es un projecte familiar que va néixer fa més de vint anys de la mà de Josep Maria Pujol-Busquets i Cristina Guillén. Després d'elaborar vins per mig món, van adquirir l'any 1991, la finca noucentista Can Genís on es troba Alta Alella, a tan sols 10km de la ciutat de Barcelona, dins d'una zona privilegiada com és el Parc Natural de la "Serralada de Marina". Josep Maria i Cristina, arrelats al desig de compartir la cultura del vi, han fet d'Alta Alella un celler modern i actual que mira al futur; el relleu generacional està assegurat amb dos de les seves filles.

Amb el Celler de les Aus (celler radical d'Alta Alella), la família reforça la seva aposta per l'ecologia amb l'objectiu d'aconseguir vins naturals de qualitat sense fer servir sulfurs. Un celler basat en el coneixement i en l'experiència acumulada al llarg de quatre dècades dedicades al vi.

Producte: vi DO Alella, vi DO Catalunya, DO Cava.

Percentatge d'exportació: 50%
Certificacions: CCPAE i Consorci Inspecció i Control
Països on exporta: Estats Units (Nova Jersey, New York, Texas, i Estat de Washington), Canadà (Alberta, British Columbia, Prince Edward, Manitoba, Ontario, Québec), Xile, Sudàfrica, Japó, Hong Kong, Austràlia, Andorra, Bélgica, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Noruega, Polònia, Suècia, Suissa i Regne Unit

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Alta Alella
Laura Bret
http://www.altaalella.wine

Camí Baix de Tiana, s/n
E-08328 ALELLA (Maresme)
T. (+34) 934 693 720
export@altaalella.wine