Inici | Fira Virtual | Empreses del sector del vi, cava i altres begudes alcohòliques | Albet i Noya

Albet i Noya

Albet i Noya

Si bé els orígens del correu de vinyes a Can Vendrell es troben a l'edat mitjana no és fins el 1903 que la família Albet s'assenta a la finca. Joan Albet i Rovirosa va anar a Can Vendrell per encarregar-se de la replantació de la finca en la època post-fil.loxèrica. Després de les feines de replantació, va quedar-se com a encarregat de les 210 hectàrees de la finca, de les quals 90 hectàrees estaven dedicades al conreu de la vinya.

És l'actual i quarta generació, -en Josep Maria Albet i Noya-que introdueix el conreu ecològic de les vinyes. En Josep Maria es fa càrrec de la finca a partir de la mort del pare el 1972, i a finals d'aquesta dècada comença a elaborar els primers vins ecològics. Amb l'èxit d'aquest primer vi ecològic, elaborat exclusivament per al mercat danès, s'anava incrementant la proporció de la finca dedicada al conreu ecològic.

Producte: vins

Percentatge d'exportació:70%
Certificacions: CCPAE, DO Penedès, DO Catalunya
Països on exporta: Alemanya, Suïssa, Dinamarca, Països Baixos, Finlàndia, Noruega, Estats Units, Canadà, Japó, Hong Kong, Regne Unit, Irlanda, Andorra, República Txeca, Lituània, França, Àustria.

> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Albet i Noya
Josep Jové
http://www.albetinoya.cat

Can Vendrell de la Codina, s/n
E-08739 SANT PAU D'ORDAL (Alt Penedès)
T. (+34) 938 994 812
F. (+34) 938 994 930
josepjove@albetinoya.cat