Inici | Fira Virtual | Empreses del sector ecològic | Liquats Vegetals SA

Liquats Vegetals SA

Liquats Vegetals SA

En 1991 es funda Liquats Vegetals, la primera empresa a Espanya dedicada a la producció i distribució de begudes vegetals.

Consciència a les intoleràncies a la lactosa --visió de futur -- Josep Mª Erra, fundador de Liquats Vegetals, deixa l'empresa familiar basada en la producció de llet de vaca per començar la producció de begudes 100% vegetals.

Es va escollir la fàbrica en el Parc Natural del Montseny degut a la seva posició geogràfica, però sobretot, per la qualitat de la seva aigua, ingredient fonamental. La nostra activitat principal es la producció de les nostres marques pròpies, i gràcies a elles som el líder del mercat espanyol en el segment de les begudes vegetals.

Certificacions: IFS (International Food Standard), BRC (Global Standard for Food Safety, UK), certificat Kosher, FDA (Food and Drugs Administration, USA), certificats ecològics.

Països on exporta: França, Itàlia, Andorra, Bèlgica, Noruega, Estònia, Lituània, República Txeca, Hongria, Suïssa, Croàcia, Grècia, Portugal, Romania,  Estats Units, Japó,  Israel, Kuwait, Taiwan, Hong Kong, Indonesia, Sudàfrica, Argèlia, Xina, República Dominicana, Colòmbia, Illa Reunió, Xile, Perú, El Salvador…


> Ampliar informació

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Liquats Vegetals SA
Jasenka Pervan
http://www.liquats.com

Ctra. de Vic, km 1,23 - E-17406 VILADRAU (Osona)
T. (+34) 93 884 80 69
M. (+34) 617 992 162
jasenka.pervan@liquats.com