Inici | Fira Virtual | Empreses d'altres sectors | Hort de Ca Rosset

Hort de Ca Rosset

Hort de Ca Rosset

Hort de Ca Rosset és una empresa de Vilallonga del Camp que comercialitza la producció agrícola de la família Gomis – Fortuny utilitzant les vies no convencionals del comerç de la fruita seca tradicional.

Mitjançant les xarxes socials estem creant una marca actual, amb els productes de sempre. També organitzem jornades, experiències, ruraltrips amb la col·laboració de bloguers  i clients a les nostres finques en diferents moments de l'any. #mandarinascarosset   i   #campRosset

En l'actualitat estem encarant un canvi de client potencial cap a les empreses oferint els nostres lots de regal per a clients i proveïdors, petits obsequis per a celebracions i inauguracions desestacionalitzant els obsequis entre empreses.

Ca Rosset neix de la necessitat de trobar una sortida comercial amb preus justos dels productes conreats a les nostres terres. Garantint així que es segueixi cultivant la terra i seguir amb aquesta forma de vida rural i natural.

Emplaçada entre els termes de Vilallonga del Camp, la Selva del Camp. A Ca Rosset s'hi cultiven els conreus típics del Camp de Tarragona i la Mediterrània: L'Avellaner, l'Olivera, l'Ametller, els Mandariners i la Vinya.

En Aquest nou projecte familiar es comercialitzen les produccions de l'avellana Negreta, oli i olives Arbequines, mandarines Clemenul•les  i l'ametlla Marcona.

Volem transmetre el saber del pagesos, la força de la naturalesa, l'olor de terra mullada. Crear la nostra marca, que agafa el renom de casa nostra, el de la nostra família, CA ROSSET. 

Galeria d'imatges


Dades de contacte

Hort de Ca Rosset
Ester Gomís Fortuny
http://www.ca-rosset.com

Carrer Dr. Pere virgili, 46
E-43141 VILALLONGA DEL CAMP (Tarragonés)
T. +34 977 843 179
M. +34 699 100 901
info@ca-rosset.com
estergf00@gmail.com