Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de la fruita, verdura i horta | Intergolmes, SA

Intergolmes, SA

Intergolmes, SA

Intergolmés, SA és una empresa creada l'any 2004, situada a Lleida, dedicada a la producció, comercialització, importació i exportació de fruita fresca, formada per persones amb una àmplia experiència, més de 30 anys, en el sector fructícola. Disposa de dues centrals per a la manipulació i conservació, amb una gran capacitat frigorífica, per a oferir als nostres clients fruita de qualitat i un bon servei.

Intergolmes, SA té una producció aproximada de 10.000 tones anuals de fruita, procedent la majoria d'una explotació agrària pròpia, Agro-Hortal SL, amb una àmplia gamma de noves varietats.

Els productes principals són: préssecs, nectarines, préssecs plans, platerines, albercocs, prunes, des del mes de maig fins a setembre, així com pera i poma tot l'any.
També comercialitzem cítrics: taronges, mandarines, clementines, llimones, durant la campanya d'hivern, i diversos productes de temporada com poden ser: caquis, tomàquets, etc.

Intergolmés SA és present tant en el mercat nacional com en l'internacional. Un 80% de la nostra producció es destina a l'exportació, Europa i nord d'Àfrica, sota les marques Intergolmés i Zafir.

Percentatge d'exportació: >60%

Certificats: GlobalGAP, IFS, BRC

Dades de contacte

Intergolmes, SA
Pedro Moraño Gamboa
http://www.intergolmes.com

Ctra. Nacional, nº 28
E-25241 GOLMES (Segrià)
T. +34 973 604 170
intergolmes@intergolmes.com