Inici | Fira Virtual | Empreses del sector de la fruita, verdura i horta | Cerima Cherries

Cerima Cherries

Cerima Cherries

CERIMA Cherries és una empresa amb seu a Tivissa, a la Ribera d'Ebre, dedicada exclusivament a la producció, l'envasat i l'exportació de cirera, sense descuidar el mercat de proximitat. Un dels nostres objectius principals és fer arribar als nostres clients la millor cirera del mercat amb totes les seves propietats. CERIMA ofereix les millors varietats de cireres durant el període de collita (abril – juliol).

Les nostres finques es troben repartides per tota la comarca de la Ribera d'Ebre, així com també pel Segrià, la Terra Alta i el Baix Ebre. Actualment, tenim plantades més de 300 ha de cirerers. Les nostres instal·lacions estan equipades amb un calibrador òptic d'última generació amb capacitat per a seleccionar color/mida, així com un software de detecció de defectes. Tot això amb l'objectiu d'oferir les millors cireres.

Un dels principals pilars de CERIMA Cherries és fomentar l'agricultura basada en el desenvolupament d'unes bones practiques agrícoles respectuoses amb el medi ambient. Per aquest motiu, CERIMA compleix any rere any amb els principals certificats de qualitat referents al sector, com: Global GAP, GRASP, BRC, IFS, TNC, F2F i PI, entre altres.

Països d'exportació: UK, Països Baixos, Bèlgica, Finlandia, Alemanya, Àustria, Itàlia, Suïssa, UAB (Dubai), Xina, Indonèsia

Percentatge d'exportació:
>60%

Productes:
Cirera
Varietats: cobrim amb cirera exportable de principis de maig fins a primers de juliol

Certificacions:
Global GAP, Global GAP GRASP, IFS, BRC

Dades de contacte

Cerima Cherries
Roderic Cedó Perpinyà
http://www.cerimacherries.com

Carretera de La Serra d'Almos
E-43746 TIVISSA (Ribera d'Ebre)
T. +34 660 242 690
cerima@cerimacherries.com