Prodeca Generalitat de Catalunya

eBUSINESS WINE NIGERIA

Prodeca, a través de l'antena Prodeca Africa occidental, organitza l'actuació eBusiness WINE Nigeria, que té com a objectiu presentar l'oferta d'empreses catalanes a compradors de Nigèria.

PERFIL DELS COMPRADORS I CATEGORIES D'INTERÈS

DRINKS NG
Importador-distribuïdor de begudes ubicat a Lagos
www.drinks.ng

  1. vi blanc
  2. cava
DIVINE LIFE STORES
Importador-distribuïdor de vins
  1. vi blanc
  2. cava
MR. FELIX
Importador-distribuïdor de vins en fase d'expansió
  1. vi negre
  2. vi blanc
  3. cava
PROFINDERS NIGERIA
Importador-distribuïdor de begudes ubicat a Lagos. Orientat a retail, actualment importa begudes d'Itàñia, França i Sudàfrica.
  1. vi negre
  2. vi blanc
  3. cava

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Les empreses catalanes elaboradores de productes de les categories d'interès poden inscriure's en aquesta actuació abans del 25 de novembre de 2021.

Les empreses inscrites rebran un formulari de perfil d'empresa que hauran d'enviar a Prodeca juntament amb el seu catàleg de productes i característiques. La data màxima per a rebre el formulari de perfil i el catàleg de productes és el 26 de novembre. Si una empresa no envia la documentació en el termini establert, s'entendrà que causa baixa de l'actuació.

Tota la documentació rebuda es presentarà als compradors perquè facin una selecció de les empreses amb què volen mantenir una reunió de treball. Les reunions es faran online. Prodeca comunicarà a les empreses seleccionades la data de la reunió, i establirà el canal per a mantenir-la a mesura que les empreses compradores en confirmin disponibilitat.

PREU DE PARTICIPACIÓ

No s'estableix preu per a aquesta actuació.

TRANSPORT DE MOSTRES

No es contempla transport de mostres per a aquesta actuació. En cas que lels compradors filipins requereixin de l'empresa mostres de producte durant la reunió, l'empresa n'assumirà els costos i la coordinació

SEGUIMENT

Prodeca, a través de Prodeca - Àfrica occidental, farà un seguiment de resultats després de la reunió mantinguda amb cada empresa.

L'empresa catalana es compromet a comunicar a Prodeca el resultat de l'actuació.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació i aclariments, podeu posar-vos en contacte amb:

Susanna Barquín
Tel. +34 607 07 31 16
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Núria Hernández
nhernandezmurillo@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei