Prodeca Generalitat de Catalunya

eBUSINESS SUPERMERCATS with GABON- CAMERUN -COSTA D'IVORI - ZÀMBIA - SUD ÀFRICA
Oferta de productes catalans

Prodeca, a través de les antenes Prodeca a Àfrica Occidental, Àfrica Central i Àfrica del Sud, organitza la presentació de l'oferta de productes d'empreses productores i elaboradores de Catalunya a una selecció de supermercats de Gabon, Camerun, Costa d'Ivori, Zàmbia i Sud-Àfrica

PERFIL DELS COMPRADORS

GABON

 1. GROUPE CECA GADIS Principal grup de cadena de supermercats de Gabon, amb una facturació de 500 milions d'euros, ubicada a Libreville.
  www.cecagadis.com
CAMERUN
 1. DÒVV Cadena de supermercats, amb una facturació superior als 20 milions d'euros, ubicada a Yacoundé

 2. SPAR Cadena de supermercats, ja treballa amb productes catalans, amb una facturació de 19 milions d'euros, ubicada a Douala
  www.spar-international.com
COSTA D'IVORI
 1. SOCOPRIX Cadena de supermercats, amb una facturació de 80 milions d'euros, tots els establiments estan ubicats a Abidjan
ZÀMBIA 
 1. CHOPPIES Cadena de supermercats ubicada en diferents països de sud d'Àfrica, amb una facturació de 416 milions d'euros. Ubicada a Lusaka.
SUDÀFRICA
 1. SHOPRITE Cadena de supermercats, amb seu a Sud-Àfrica, disposa d'establiments i filials en diferents països africans 
  www.shopriteholdings.co.za

CATEGORIES D'INTERÈS

Aquests compradors han manifestat interès per les categories de producte següents:

 1. Galetes 
 2. Xocolates
 3. Oli d'oliva
 4. Formatges

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Les empreses catalanes interessades poden inscriure's en aquesta actuació abans del 10 de novembre de 2021.

Les empreses inscrites rebran un formulari de perfil d'empresa que hauran d'enviar a Prodeca juntament amb el seu catàleg de productes i característiques. La data màxima per a rebre el formulari de perfil i el catàleg de productes és el 12 de novembre. Si una empresa no envia la documentació en el termini establert, s'entendrà que causa baixa de l'actuació.

Tota la documentació rebuda es presentarà als compradors perquè facin una selecció de les empreses amb què volen mantenir una reunió de treball. Les reunions es faran online. Prodeca comunicarà a les empreses seleccionades la data de la reunió, i establirà el canal per a mantenir-la a mesura que les empreses africanes en confirmin disponibilitat.

COST DE PARTICIPACIÓ

No s'estableix preu per a aquesta actuació

TRANSPORT DE MOSTRES

No es contempla transport de mostres per a aquesta actuació. En cas que els compradors africans requereixin de l'empresa mostres de producte durant la reunió, l'empresa n'assumirà els costos i la coordinació.

SEGUIMENT

Prodeca, a través de les antenes Prodeca Àfrica Central, Prodeca Àfrica Oocidental i Prodeca Àfrica del Sud, farà un seguiment de resultats després de la reunió mantinguda amb cada empresa.

L'empresa catalana es compromet a comunicar a Prodeca el resultat de l'actuació.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació i aclariments, podeu posar-vos en contacte amb:

Susanna Barquín
Tel. +34 607 07 31 16
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei