Prodeca Generalitat de Catalunya

EBUSINESS WITH 7-ELEVEN (Taiwan)
Online, fins el 20 d'octubre de 2021

En l'actual context internacional, Prodeca ha iniciat una ronda de contactes amb cadenes internacionals de retail per establir un circuit d'ofertes de productes i reunions virtuals amb les empreses catalanes. En aquesta ocasió, es proposa el contacte d'empreses catalanes productores d'aliments amb 7-ELEVEN (Taiwan).

7-ELEVEN és la principal cadena de botigues de conveniència de Taiwan, amb més de 6000 punts de venda a tota l'illa des de fa més de 40 anys i un facturació de més de 9 mil milions de dòlars. Els establiments 7-ELEVEN estan oberts 24 hores i atenen a més de 4,6 milions de clients diaris.

Disposen d'una gran varietat de productes tals com begudes, snacks, aliments frescos, congelats, entre altres, oferint servei per a tots els àpats del dia.

A més, tenen un departament internacional que incorpora les tendències globals a les seves botigues. Introdueixen les últimes novetats en snacks i disposen de la "International Quality Goods Shelf" on venen els productes internacionals més famosos.

A QUI VA ADREÇAT

Podran participar empreses catalanes productores i elaboradores d'aliments i begudes que compleixin els següents requisits imposats per 7-ELEVEN:
- Productes en envàs individual i llestos per menjar.
- Productes de qualitat i preu mig-mig alt.
- Productes amb un mínim de 12 mesos de caducitat.
- Productes amb un envàs original, especial i amb història interessant.

Poden inscriure's empreses dels següents sectors:
- Dolços, xocolates i caramels (es recomanen productes originals, que no es trobin al mercat, amb característiques peculiars)
- Galetes (es valora que l'envàs sigui una llauna amb decoració especial i llampant) -Snacks (es valora producte original. També que estigui envasat en llauna amb una decoració especial i llampant)
- Fruits secs
- Conserves
- Embotits* (en envasos petits, de consum per a una o dues persones en una sola vegada)
- Vi i cava (es valoren envasos de mig litre).

* Els embotits han d'estar obligatòriament homologats per a Taiwan.

ORGANITZACIÓ DE L'ACTUACIÓ

Les empreses catalanes que compleixin els requisits anteriors i estiguin interessades, podran realitzar la inscripció per participar en la selecció d'empreses que tindran reunió amb els caps de compra de 7-ELEVEN.

Serà necessari que les empreses catalanes enviïn un formulari completat que Prodeca els hi facilitarà, a més del catàleg de productes en anglès per tal que 7-ELEVEN estudiï la viabilitat abans del dia 22 d'octubre de 2021.

Un cop confirmat ‘interès per part del comprador, es concertarà la reunió que tindrà lloc a través d'una plataforma digital, amb la presència d'un consultor / antena contractat per Prodeca.

Les reunions tindran una duració aproximada de 30 minuts.

Si, un cop acordats dia i hora de reunió amb el cap de compra corresponent, l'empresa participant no es presenta, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. Si és el comprador el que té inconvenients, Prodeca farà les gestions per a una nova proposta de reunió.

L'idioma en què es desenvoluparan les reunions serà l'anglès.

En cas de requerir mostres, Prodeca facilitarà la coordinació del transport que, en qualsevol cas, correrà a càrrec de l'empresa participant.

PREU DE PARTICIPACIÓ

La participació en la selecció d'empreses, no té cap cost.

La selecció per part de 7-ELEVEN i la coordinació de la reunió, amb l'acompanyament posterior, tampoc té cap cost.

INSCRIPCIONS I TERMINIS

Les empreses interessades en l'actuació EBUSINESS WITH 7-ELEVEN hauran d'omplir el full d'inscripció.

El termini d'inscripció és fins el 20 d'octubre de 2021 i es mantindrà contacte permanent amb el comprador durant la resta de l'any 2021.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada. Un cop realitzada la inscripció, les empreses participants rebran una fitxa amb tota la informació requerida en relació amb el producte i descripció de l'empresa, així com el catàleg de productes abans de 22 d'octubre.

PERSONA DE CONTACTE

En cas de dubte, podeu adreçar-vos a:

Maria Camino
maria.camino@gencat.cat

Maria Pla
mariapla@gencat.cat

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei