Prodeca Generalitat de Catalunya

#DeProp TROBADES DE NEGOCI - ONLINE
2 de desembre de 2020

#DeProp TROBADES DE NEGOCI - ONLINE és una actuació que reuneix productors i elaboradors locals amb compradors del comerç especialitzat (minorista i majorista), gran distribució, i empreses de càtering i restauració, dels diferents subsectors agroalimentaris: carni, làctic, fruita i hortalissa, olis, dolços, conserves, vins, etc.

El context mundial a causa de la pandèmia, en el que els viatges estan limitats, obra l'oportunitat d'explorar noves vies de negociació, i és per això que PRODECA organitza trobades virtuals

CONDICIONS DE PARTIPACIÓ

Pel que fa als productors, per participar en aquest esdeveniment caldrà tenir el segell de Venda de Proximitat.

En el cas que no el tingueu ,el podeu sol.licitar  en qualsevol moment de l'any a través de la DUN:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/segells-qualitat-diferenciada/venda-proximitat/dar_productors_adherits_venda_proximitat/


FUNCIONAMENT REUNIONS B2B

Les empreses participants disposaran d'una agenda de reunions individuals amb empreses compradores interessades en els seus productes.

Prodeca posarà a disposició de les empreses una plataforma per poder realitzar les reunions. 

Si l'empresa participant no es presenta a la reunió amb el comprador, Prodeca no es compromet a aconseguir una nova data de reunió. 

les empreses inscrites, rebran un enllaç amb un formulari,que hauran de complimentar per poder pujar a la plataforma. COST DE PARTICIPACIÓ

El cost de participació per empresa és de 50€ +IVA, 


* Per afavorir la diversitat sectorial, es limitarà el número d'empreses d'un mateix subsector.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS I PAGAMENTS

Les empreses interessades a participar hauran d'omplir el formulari d'inscripció i remetre'l, amb el pagament corresponent, abans del 16 de novembre de 2020.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat l'import de participació.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

PERSONA DE CONTACTE

Per qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Tel. 93 552 48 20

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei