Prodeca Generalitat de Catalunya

CARREFOUR TAIWAN B2B
Carnis i Embotits
Barcelona, 2 a 4 de desembre de 2019

Prodeca organitza una trobada B2B amb els caps de compra de carnis i embotits de la cadena Carrefour Taiwan, que tindrà lloc el dia 2 de desembre a la seu de Prodeca (Gran Via de les Corts Catalanes, 620, pral. de Barcelona).

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte de promoció continuada Club Taiwan Catalunya organitzat per Prodeca, amb la col·laboració de les associacions Anafric, Fecic, Foment del Treball i Pimec.

A QUI VA ADREÇAT

Aquesta actuació va adreçada a les empreses del sector de la carn i dels embotits que disposin d'homologació per a exportar a Taiwan.

ORGANITZACIÓ DE LA JORNADA B2B I VISITES A FÀBRIQUES

  1. Reunions B2B
Les reunions B2B amb els caps de compra respectius de carn i d'embotits es portaran a terme a la seu de Prodeca el dilluns 2 de desembre de 2019.

Les reunions seran individuals, d'acord amb el calendari que s'estableixi, i tindran una durada aproximada de 40 minuts. S'habilitaran dos espais de reunions, un per a carnis i un altre per a embotits. Les reunions es faran consecutivament, i els horaris s'assignaran per sorteig.

En cas que una empresa vulgui aportar producte per a tast, haurà de fer-se càrrec de la preparació i els materials necessaris.

  1. Visites a plantes elaboradores
Els dies 3 i 4 de desembre es reserven per a visites a plantes elaboradores de carn i d'embotits.

Les empreses que vulguin optar a visita a planta per part de Carrefour Taiwan ho hauran de fer constar en el full d'inscripció. En cas que hi hagi una demanda superior al temps disponible per a visites, es procedirà a triar mitjançant sorteig públic les visites a realitzar.

COST DE PARTICIPACIÓ

El cost de participació en aquesta actuació és de 300€ + IVA per empresa.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

La data límit per a inscripcions és el 22 de novembre de 2019.

CARREFOUR TAIWAN

La cadena Carrefour es va implantar a Taiwan l'any 1989 amb una joint-venture amb el soci loca Uni-president, el conglomerat alimentari més gran d'Àsia.

Carrefour Taiwan disposa de 63 hipermercats i 53 supermercats al país. Actua amb autonomia respecte de la matriu francesa.

Prodeca manté un acord amb Carrefour Taiwan per al desplegament d'una promoció permanent de productes catalans a través dels seus establiments, i que seran seleccionats a través de les trobades B2B organitzades a Barcelona.


MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació i aclariments, us podeu adreçar a:

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Susanna Barquín
sbarquin@gencat.cat

Tel. 93 552 48 20

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei