Prodeca Generalitat de Catalunya

ALIMENTARIA 2020 -SALÓ INTERCARN-
Barcelona, del 20 al 23 d'abril de 2020

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació agrupada d'empreses catalanes del sector carni al SALÓ INTERCARN, dins la fira ALIMENTARIA 2020.

DADES DE LA FIRA

ALIMENTARIA BARCELONA, que enguany celebrarà la seva 23ena edició, és el saló internacional de l'alimentació  més important de l'Estat espanyol i de l'arc mediterrani, i un referent internacional en el seu àmbit.

De periodicitat biennal, ofereix l'oportunitat de descobrir tendències, fer negocis internacionals i viure experiències gastronòmiques extraordinàries.

Dades de l'última edició (2018)

 1. Superfície neta d'exposició: 100.000 m2
 2. Expositors: 4.500 de 70 països
 3. Visitants: 150.000 de 156 països (33% estrangers)
 4. Perfil del visitant:50% distribuïdors, 27% importadors, 16% Horeca, 7% fabricants
 5. Compradors professionals convidats: 1.400 Hosted Buyers
 6. Trobades programades: 12.500

Alimentaria reuneix totes les oportunitats del sector en sis salons especialitzats en els sectors alimentaris clau i en tendències de consum.

La sectorialització, el seu tarannà innovador, creatiu i dinàmic, així com la seva professionalització i projecció exterior constitueixen les claus del seu èxit.

SALÓ INTERCARN
 1. Expositors: 507
 2. Visitants: 28.999
 3. Superfície d'exposició: 15.700m2
Intercarn és un dels salons motors d'Alimentaria. Mostra la potència i la vocació exportadora del sector carni, el primer de la indústria agroalimentària per facturació amb més de 8.400 milions d'euros i el 32% del total del sector carni espanyol.

Per a més informació, podeu consultar el web www.alimentaria-bcn.com.

ORGANITZACIÓ DE L'ESTAND

Cada empresa disposarà d'un espai propi de 15 m2 amb el següents elements:

 1. Taula amb 4 cadires
 2. Mostrador i tamboret
 3. Moble expositor i prestatgeries
 4. Grafisme: nom, logotip d'empresa, imatge de producte
 5. Magatzem individual
En el cas que un expositor necessiti algun mobiliari o servei no inclòs en les condicions de la convocatòria, haurà d'assumir-ne el cost. (Congeladors i neveres expositores aniran a càrrec de les empreses).

La decoració bàsica serà uniforme per a tots els estands. Cada expositor, en el seu espai, podrà utilitzar el seu logotip i material promocional, sempre que no alteri la imatge del conjunt dels estands.

Les empreses disposaran d'un punt d'aigua d'ús comunitari.

El personal de Prodeca destinat a l'organització del Pavelló donarà suport als expositors abans, durant i després de la celebració de la fira.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

El cost per a un espai de 15m2 és de 4.600 € +IVA.

Drets d'nscripció: 1.800€.

En aquesta edició no hi ha l'opció de disposar d'un espai doble.

Les empreses que vulguin optar a espai-cantonada podran fer-ho assumint un cost addicional de 300€ + IVA, segons disponibilitat. En cas d'haver-hi més peticions que espais-cantonada disponibles es realitzarà un sorteig per a assignar-los.

TERMINI D'ADMISSIÓ DE SOL·LICITUDS

Data límit d'admissió de sol·licituds 30 d'octubre de 2019.

L'empresa es considerarà admesa un cop hagi enviat la sol·licitud de participació degudament complimentada i hagi abonat els drets d'inscripció detallats a la sol·licitud de participació.

L'import restant s'abonarà, com a data màxima, el 14 de febrer de 2020. En el cas de no complir amb ambdós pagaments la inscripció es cancel·larà.

Una vegada admesa, si l'empresa renuncia a la seva participació, perdrà el 100% del que hagi abonat. Prodeca es reserva el dret de valorar les raons presentades per l'empresa per anul·lar-ne la participació i retornar un percentatge de l'import abonat.

Prodeca es reserva el dret a realitzar una selecció d'empreses segons criteris d'adequació sectorial i idoneïtat del producte per al mercat. En el cas que hi hagi una demanda superior d'espais que els oferts, Prodeca aplicarà el criteri d'ordre d'arribada de sol·licituds i pagaments corresponents.

L'adjudicació dels espais es farà per sorteig públic.

TRANSPORT DE LES MOSTRES

Prodeca no cobreix el servei de transport de les mostres en aquesta fira. Per tant, l'empresa expositora haurà de fer-se càrrec del transport del seu producte i de qualsevol tràmit que se'n derivi en aquest sentit.

PERSONES DE CONTACTE

Per a inscripcions o qualsevol qüestió o aclariment respecte de la participació en aquesta fira, us podeu adreçar a:

Susanna Barquin
sbarquin@gencat.cat

Cristina Ciurana
cciurana@gencat.cat

Tel. 93 552 48 20 

Les seves dades de contacte podrán ser comunicades a les entitats organitzadores de les fires i esdeveniments amb la finalitat de gestionar aquest Servei